Jääkiekko - Suomen kiinnostavin urheilulaji!

Suomen Jääkiekkoliitto on suuri suomalainen urheilujärjestö, jolla on noin 75 000 lisenssipelaajaa ja noin 200 000 aktiivista lajin harrastajaa. Valtaosa lajin harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toimintatavoille on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliitto on yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä.

Jääkiekkoliiton tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoliiton strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

Jääkiekko on pitänyt vahvan asemansa suomalaisessa urheilukentässä ja oli jälleen vuonna 2016 selkeästi Suomen kiinnostavin urheilulaji. Yli 2 miljoonaa 18-vuotta täyttäneistä suomalaisista on melko tai erittäin kiinnostuneita jääkiekosta (Sponsor Navigator 2017).
Kaudella 2017-2018 Jääkiekkoliitolla on yhteensä 33 virallista yhteistyökumppania, ja lisäksi useita pienempiä tavarantoimittaja-, matkanjärjestäjä-, urheiluopisto-, ja lisenssikumppanuuksia.

Olet nyt

Etsi sivustolta