Haluaako lapsesi pelata?

Mahdollisuuksia harrastaa jääkiekkoa on monia – kaikissa tapauksissa paras tapa päästä käyntiin on yhteydenotto lähiseuraan.

Alle 8-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kannattaa ottaa ensin suunnaksi lähiseuran luistelu- tai Leijona-kiekkokoulu. Tytöille järjestetään seurojen toimesta omia kokeilupäiviä, jotka kantavat nimeä GHD, eli Girls’ Hockey Day. Lisätietoja tyttökiekosta löytyy myös seura-osiosta.

Yli 8-vuotiaat voivat harrastaa lajia oman ikäluokan joukkue- ja sarjatoiminnassa tai kevyemmällä otteella Easy Hockey -ryhmässä.

Muitakin vaihtoehtoja löytyy. Erilaisia harrastekiekkoryhmiä löytyy jokaiselta alueelta, keväisin rullakiekkoa, parajääkiekko, entiseltä nimeltään kelkkakiekko, taas sopii erityisen hyvin liikuntavammaisille. Seurat ja Jääkiekkoliitto tarjoavat lapsille ja nuorille mittavan valikoiman jääkiekkoleirejä ja esim. rippikoulun voi suorittaa jääkiekkoa pelaillen.

Tervetuloa!

Lisätietoa Leijona-kiekkokoulusta löytyy Leijonien virallisesta verkkopalvelusta!

Et ole yksin

Olet nyt

Et ole yksin

Lue lisää jääkiekosta koko perheen harrastuksena ja vanhempien roolista kiekkoilevien junioreiden taustalla Lätkäperheen pelikirjasta – lataa PDF suomeksiruotsiksi!

Etsi sivustolta