keskiviikko, 02 lokakuu 2019 11:44

Täsmennyksiä tulospalveluun ja raportointiin

Kirjoittanut

Täsmennyksiä tulospalveluun ja raportointiin

 

Raportointiin muutoksia / täsmennyksiä:

  • Loukkaantumisraportointia käytetään vain, jos tilanteesta ei ole tuomittu rangaistuksia

 

  • Jos pelaaja loukkaantuu tilanteesta, josta on tuomittu joku rangaistus (pieni tai iso) raportoidaan kyseinen loukkaantuminen rangaistusraporttina.

 

  • Muistutuksena: jos pöytäkirjassa on korjattavaa, tuomariston pitää odottaa korjauspyynnön toteutumista, ennen raportin tekemistä. -> Seuraa tilannetta tulospalvelusta ja raportoi vasta kun pöytäkirja on kunnossa.

 

  • Loukkaantumisraporttiin tullaan lisäämään lisävalinta ”tuomittiinko tilanteesta rangaistus” ja jos vastaa kyllä, ei loukkaantumisraporttia voi tehdä vaan pitää raportti tehdä erotuomariraportoinnin kautta.

 

Tilastoinnin ja tulospalvelun muutokset:

  • Ottelun jälkeen tuomarit kuittaavat ottelun sähköisesti toimitsija-aitiossa tai muualla yhdessä tuomareiden kanssa sovitulla tavalla. Sarjoissa, joissa on tuomarikortillinen toimitsija esim. Mestis, NSML pöytäkirjat kuitataan edelleen pääsääntöisesti tuomarikopissa.

 

  • Jos ottelu keskeytetään mistä tahansa syystä, jätetään tilastointi siihen tilanteeseen, joka oli keskeytyshetkellä ja sarjan järjestäjä päättää jatkotoimista

 

  • Ottelun viimeistelyn jälkeen tuomari kuittaa ottelun toimitsija-aitiossa tai muualla hallissa yhdessä toimitsijoiden kanssa sovitussa paikassa omalla ID:llä

 

  • Ottelukuittauksen tehnyt tuomari tulee näkyviin ottelupöytäkirjaan. Tuomariston ilmoittamat korjaukset korjataan tilastointiin ennen tilastoinnin viimeistelyä.  Mikäli viimeistelyn jälkeen havaitaan tilastoinnissa virheitä, tekee tuomari korjauksesta sähköisen korjauspyynnön.

 

  • Joukkueet eivät toimita enää pelaajalistojaan toimitsijoille eli tuomareiden tulee jatkossa kysyä toimitsijoilta joukkueiden pelaajien ja toimihenkilöiden määrä, eikä pyytää allekirjoitettuja pelaajalistoja näytille. (Tuomariston tehtäviin kuuluu tarkistaa pelaaja- ja toimihenkilömäärän täsmääminen ilmoitettuun kokoonpanoon!)

 

Tulospalvelun ohjeistus kokonaisuudessaan: (Avaa / Lataa)

 

Löytyy jatkossa:

Raportointi -> Täsmennyksiä tulospalveluun ja raportointiin kaudelle 2019-2020