LEIJONA-Koulukiekko

LEIJONA-koulukiekko on Suomen Jääkiekkoliiton palvelutuote seurojen sekä varhaiskasvatuksen ja koulun väliseen yhteistyöhön. LEIJONA-koulukiekkoa ovat olleet mukana tekemässä Jääkiekkoliiton ja seurojen lajiosaajat sekä myös koulujen ja varhaiskasvatuksen ammattilaiset. Tuotteessa ovat omat materiaalit seuroille ja varhaiskasvatuksen sekä ala- ja yläkoulun kasvattajille.

LEIJONA-koulukiekko sisältää seuroille valmiit mallit eri tasoiseen yhteydenpitoon ja yhteistyön tekemiseen varhaiskasvatuksen ja koulun kanssa. Kasvatuksen ammattilaisille olemme luoneet valmiita tuntimalleja sekä vinkkejä jääliikunnan ja jäällä tapahtuvan pelaamisen opettamiseen. Varhaiskasvattajille ja koulun opettajille ovat suunniteltuina omat koulutukset, jotka toteutetaan mahdollisimman paikallisesti seurojen järjestämänä ja Jääkiekkoliiton avustamana. Koulutusten sisällöt rakennetaan mahdollisimman tarvelähtöisesti.

Laitetaan lapset liikkumaan jäällä.

 

...

 

 

 

Olet nyt

Et ole yksin

Verkkokauppa

Finhockey News

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta