Tukea harrastamiseen - Stöd till hobby

Jotta jääkiekkoharrastamisen aloittaminen tai sen jatkaminen ei olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta, on vähävaraisille perheille tarjolla tukea lasten ja nuorten jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin.

Keväisin tukea voivat hakea vanhemmat pelaajat (ikäluokat U14-U18) ja syksyisin nuoremmat (ikäluokat U9-U12). Lisäksi seurat voivat syksyisin hakea vapaapaikkoja Leijona-kiekkokouluun.

Tukien hakeminen tapahtuu aina seuran kautta, ja joukkueella on tärkeä rooli tukiprosessissa. Prosessi etenee seuraavasti:

1) Jääkiekkoliitto tiedottaa seuroja hyvissä ajoin ennen hakuaikojen alkamista tukihaun päivämääristä ja muista hakuun liittyvistä asioista.

2) Seura/joukkue puolestaan huolehtii, että tukihaun ikäluokkien pelaajilla ja pelaajien perheillä on tieto siitä, milloin ja miten tuet ovat haettavissa.

3) Joukkueenjohtaja tai muu seuran nimeämä vastuuhenkilö vastaa perheiden mahdollisiin kysymyksiin tukihakuun liittyen ja tarvittavilta osin kysyy lisätietoa omalta aluepäälliköltä perheiden puolesta.

4) Perheet toimittavat joukkueen tai seuran edustajalle hakemuksessa tarvittavat tiedot ja seuran edustaja täyttää hakemukset määräpäivään mennessä.

5) Kun tukihakemukset on käsitelty, Jääkiekkoliitto tiedottaa seuroja tukien saajista. Seura informoi pelaajien perheitä asiasta.

6) Jääkiekkoliitto maksaa sovittuna aikana tuet seuran ilmoittamalle tilille, josta tukisumma kohdistetaan tukea saaneen pelaajan kausimaksuihin.

Jääkiekkoliiton lisäksi vähävaraisten junioreiden kiekkoharrastusta tuetaan myös mm. Pelaajayhdistyksen Olympia- ja A-maajoukkuerahaston kautta, Varsinais-Suomessa toimii Unelmien Peliä -rahasto. Omat järjestelmänsä harrastamisen taloudelliseen tukemiseen löytyvät myös suuremmilta seuroilta.

Lue lisää vähävaraisten perheiden taloudellisesta tukemisesta täältä: www.leijonat.fi/tuet

Seuralle/joukkueelle ja tukea hakeville perheille tarkoitettua materiaalia löytyy Jääkiekkoliiton materiaalipankista.

 

...

 

Et ole yksin

Olet nyt

Verkkokauppa

Finhockey News

Et ole yksin

Lue lisää

Leijonat.fi/tuet

Etsi sivustolta