Suomi-kiekon arvot

Suomalaisen jääkiekon strategiassa 2018-2022 on määritelty arvot, joiden tulisi näkyä jokaisen jääkiekossa mukana olevan arjessa ja jokapäiväisessä toiminnassa. Jääkiekkoperheen yhteiset arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

KUNNIOITUS - Kunnioitus osoitetaan sanoilla ja teoilla. Kunnioita peliä. Jääkiekko opettaa kunnioitusta ja rehtiä käytöstä joukkuekavereita, vastustajia, valmentajia, tuomareita ja muita lajissa toimivia kohtaan.

YHTEISÖLLISYYS - Kaveria ei jätetä. Jääkiekkoperheessä on paikka jokaiselle. Yhteisöllisyys on voimavara kaukalossa, seuratoiminnassa ja jäähallin ulkopuolella. Jääkiekko tarjoaa elämyksiä ja elinikäisiä ystävyyssuhteita.

HAUSKUUS - Hallille on kiva tulla. Täysillä ja hymyssä suin. Hauskuus on urheilun lähtökohta kaukalossa ja sen ulkopuolella. Kun toiminta on hauskaa, on valmis laittamaan itsensä likoon joka päivä.

ERINOMAISUUDEN TAVOITTELU - Hyvästä huipuksi. Suomalainen jääkiekko tehdään yhdessä. Tämän päivän teot luovat perustan huomisen menestykselle. Jokainen tavoittelee parasta suoritusta omassa roolissaan.

 

Olet nyt

Etsi sivustolta