Ville Koho

Ville Koho

Kilpasarjoissa pelaamisen ja aktiivisen joukkuetoiminnan lisäksi jääkiekkoa voi harrastaa myös kevyemmällä otteella!

Pohjoisella alueella aikuisten harrastekiekkoa pelattiin kaudella 2020-2021 neljässä sarjassa; Kalajokilaakso Liiga, Naisten harrastesarja, Niittyaro Hockey League ja Oulun alue AAA. Valitettavasti korona-viruksen aiheuttamat rajoitukset iskivät erityisesti aikuisten harrastamiseen kovaa ja suurin osa peleistä jäi pelaamatta. Tulevalle 2021-2022 kaudelle alue tarjoaa harrastesarjoja eri tasoisille joukkueille.

Ilmoittautuminen harrastesarjoihin päättyy 1.9., jonka jälkeen lohko- ja tasojaot tehdään ilmoittautuneiden joukkueiden kanssa yhteisessä Teams-sarjapalaverissa maanantaina 6.9. klo 17:00 alkaen. Mikäli joukkueelle ei löydy oikean tasoista sarjaa, sarjamaksu 250€ palautetaan. Sarjamaksu sisältää sarjan hallinnan ja sarjaan liittyvät palvelut (otteluohjelmat, tilasto- ja tulospalvelun, harrastevastaavan palvelut, harrastesarjojen palaverit ja sarjojen kurinpidon). Sarjamaksuun ei sisälly erotuomari-, jäävuoro- tai muita otteluiden järjestämiseen liittyviä maksuja.  

Sarjamaksun yhteydessä hyvitetään 100€ sarjojen keskeytymisestä kaudella 2020-2021 mukana olleille joukkueille.

 

Ilmoita joukkueesi harrastesarjaan mukaan tästä.

 

Harrastesarjaan voi ilmoittautua lähes millä porukalla tahansa, harrastesarjoissa joukkueen ei tarvitse olla rekisteröitynyt yhdistys tai SJL:n jäsen. Kaikilla harrastesarjoihin osallistuvilla pelaajilla tulee olla SJL:n pelipassi ostettuna. 

 

Jotta ottelut saadaan pelattua, tulee joukkueella olla joko oma jäävuoro tai muulla tavoin varmuus jääaikojen saamisesta.

 

Uutuuksina kaudelle 2021-2022 otetaan Pohjoisen alueen harrastesarjoissa käyttöön Jääkiekkoliiton tulospalvelu sekä älykamerakuvaus niissä kaukaloissa, joihin kamerat on asennettu (Pohjoisella alueella: Kajaani, Kalajoki, Liminka, Oulu; Linnanmaa 2, Raksila 1ja2, Oulunsalo sekä Raahe). Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki Jääkiekkoliiton tulospalvelun alaiset ottelut tullaan kuvaamaan ja lähettämään myöhemmin kerrottavan kanavan kautta. Tulospalvelun käyttöön järjestetään koulutus.

 

Lisätietoja:

 

Kari Salminen, harrastevastaava

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 045 127 5906

 

 

 

Ville Koho, aluepäällikkö

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 010 2270247

 

 

 

 

 

 

 

Pohjois-Suomen 24. jääkiekkopäivät järjestetään 14.-15.8.2021 Vuokatin urheiluopistolla.

 

Jääkiekkopäivät kokoavat perinteisesti Pohjois-Suomen seura-aktiivit yhteen käynnistämään tulevaa kiekkokautta. 

 

Katso tapahtumaesitteestä päivien ohjelma ja ilmoittaudu alla olevasta linkistä mukaan!

 

Ilmoittautumislinkki:

https://docs.google.com/forms/d/1yzwD_MqceNZBrKhvXKtE3SHUgLfe_dv-liQGBj2xmDQ/edit?usp=sharing

HUOM! Ilmoittautuminen päättyy 4.8.2021

 

 
 

Vuokatti-Ruka urheiluakatemia käynnistää jääkiekon yläkoululeirityksen

 

Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia käynnisti kesällä 2011 yläkoululeirityksen 7.– 9.-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille. Jääkiekon olosuhteet Vuokatissa ovat kehittyneet erinomaisiksi Vuokatti Areenan valmistumisen myötä. Vuokatti-Ruka urheiluakatemia aloittaa jääkiekon yläkoululeirityksen uutena lajina lukuvuonna 2021 – 2022.

 

Toimintaan haetaan tavoitteellisesti jääkiekkoa pelaavia 7.- 9.-luokkalaisia poikia (2006 – 2008 syntyneet).

 

Kaikilla on mahdollisuus hakea leiritykseen, mutta VRUA pidättää itsellään oikeuden valita tasoluokituksen mukaan pelaajat leireille, mikäli hakijoita on liian paljon. Leirit toteutetaan yhdessä Suomen jääkiekkoliiton kanssa.

 

Katso liitteestä leirien tarkemmat tiedot ja hakuohjeet!

 

Huom! Haku leirille päättyy 31.7.

perjantai, 28 toukokuu 2021 10:23

Kevätkokouksen valinnat Pohjoiselta alueelta

Pohjoisen alueen kevätkokous pidettiin torstaina 20.5. Oulussa. 

 

Alueen puheenjohtajaksi vuosille 2021-2023 valittiin Jukka Turunen Nivalasta ja aluehallituksen varsinaisiksi jäseniksi Jani Komulainen Pyhäjärveltä, Markku Hanhela Oulaisista, Veli-Matti Korhonen Jäälistä sekä Ville Tirri Kalajoelta. Varajäseneksi valittiin Timo Elfving Raahesta.

 

Hallituksessa työskentelyä jatkavat kaudelle 2021-22 varsinaiset jäsenet Kati Alatulkkila, Pasi Backman, Timo Eskola, Kimmo Happo, Raimo Lohilahti ja Jorma Piipponen sekä varajäsenet Mika Pieniniemi ja Tommi Ruuska.

Pohjois-Suomen jääkiekkopäivät järjestetään 14.-15.8.2021 Vuokatin urheiluopistolla.

 

Jääkiekkopäivät kokoavat perinteisesti Pohjois-Suomen seura-aktiivit yhteen käynnistämään tulevaa kiekkokautta.

 

Merkkaa tapahtuma jo nyt kalenteriin ja varmista, että pääset mukaan kausistarttiin! Tapahtuman ohjelma ja tarkemmat yksityiskohdat mm. ilmoittautumisen osalta julkaistaan ennen kesälomia.

Pohjois-Suomen jääkiekkopäivät järjestetään 14.-15.8.2021 Vuokatin urheiluopistolla.

 

Jääkiekkopäivät kokoavat perinteisesti Pohjois-Suomen seura-aktiivit yhteen käynnistämään tulevaa kiekkokautta.

 

Merkkaa tapahtuma jo nyt kalenteriin ja varmista, että pääset mukaan kausistarttiin! Tapahtuman ohjelma ja tarkemmat yksityiskohdat mm. ilmoittautumisen osalta julkaistaan ennen kesälomia.

 

Suomen Jääkiekkoliiton Pohjoisen alueen sääntömääräinen kevätkokous järjestetään hotelli Lasaretissa Oulussa torstaina 20.5.2021 klo 18:00. Kutsu kokoukseen, käsiteltävät asiat ja valtakirjapohja ohessa.

 

Tervetuloa!

keskiviikko, 24 helmikuu 2021 09:18

KKP juniorit Pohjoisen alueen uusin Tähtiseura

KKP juniorit Pohjoisen alueen uusin Tähtiseura

 

KKP juniorit liittyi Oulun Kärpät 46 ry:n seuraksi Pohjoisen alueen Tähtiseura-tunnustuksen saaneiden jääkiekkoseurojen joukkoon. KKP junioreille myönnettiin Tähtimerkki 23.2.2021. 

 

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla (Olympiakomitea). 

 

”Tähtiseura-kriteereihin tutustuessani huomasin hyvin nopeasti, kuinka hyvää toimintaa meidän seurassa on. Hyvä menneisyys ei ole tae tulevasta. Päivitimme jokaisen kysymyskohdan kertaalleen ajan tasalle, ja kaikki kehityskohteet on nyt merkitty ylös. Tulevien kausien aikana saamme seuran toimintaa uutta, isompaa ja pientä parannusta. Samalla huolehditaan jokaiselle kaudelle, että seuran juna jatkaa kulkuaan, vaikka tekijät vaihtuisivat. Suurin työ Tähtiseuraksi on tehty seuran taustalla. Lasten ja joukkueiden arkeen muutokset ovat pientä viilausta", kertoo KKP junioreiden toiminnanjohtaja Veli-Matti Korhonen.

 

KKP juniorit sai Tähtiseura-auditoinnissa kiitosta muun muassa laajasta harrastusvalikoimasta, kasvavasta harrastajamäärästä, erinomaisesti dokumentoiduista käytännöistä niin seurajohtamisen kuin urheilutoiminnan osalta sekä lasten urheilun keskeisimpien arvojen näkymisestä toiminnassaan. Seura tavoitteena on olla "Suomen paras kyläseura". 

 

 

Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Maksuttomassa palvelussa urheiluseurat voivat kehittää toimintaansa itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa (Olympiakomitea). 

 

 

Keskimaan alue järjestää koulutusta maalivahtivalmentajille Vaasassa 2.-3.12.2017. Koulutus alkaa lauantaina 2.12 klo 10.00 ja loppuu sunnuntaina 3.12 noin kello 16.00.

 

Ruokailut ja yöpyminen ovat omakustanteisia.

Jäiden kokonaishinta 330€ jaetaan osallistujien kesken ja laskutetaan seuroilta.

Yöpymisestä on tarjous Sokos Hotel Royal Vaasassa. Koodin saa ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen 25.11.17 mennessä osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Olet nyt

Pohjoisen alueen toimisto

Sammonkatu 6
90570 Oulu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta