keskiviikko, 24 helmikuu 2021 09:18

KKP juniorit Pohjoisen alueen uusin Tähtiseura

Kirjoittanut

KKP juniorit Pohjoisen alueen uusin Tähtiseura

 

KKP juniorit liittyi Oulun Kärpät 46 ry:n seuraksi Pohjoisen alueen Tähtiseura-tunnustuksen saaneiden jääkiekkoseurojen joukkoon. KKP junioreille myönnettiin Tähtimerkki 23.2.2021. 

 

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla (Olympiakomitea). 

 

”Tähtiseura-kriteereihin tutustuessani huomasin hyvin nopeasti, kuinka hyvää toimintaa meidän seurassa on. Hyvä menneisyys ei ole tae tulevasta. Päivitimme jokaisen kysymyskohdan kertaalleen ajan tasalle, ja kaikki kehityskohteet on nyt merkitty ylös. Tulevien kausien aikana saamme seuran toimintaa uutta, isompaa ja pientä parannusta. Samalla huolehditaan jokaiselle kaudelle, että seuran juna jatkaa kulkuaan, vaikka tekijät vaihtuisivat. Suurin työ Tähtiseuraksi on tehty seuran taustalla. Lasten ja joukkueiden arkeen muutokset ovat pientä viilausta", kertoo KKP junioreiden toiminnanjohtaja Veli-Matti Korhonen.

 

KKP juniorit sai Tähtiseura-auditoinnissa kiitosta muun muassa laajasta harrastusvalikoimasta, kasvavasta harrastajamäärästä, erinomaisesti dokumentoiduista käytännöistä niin seurajohtamisen kuin urheilutoiminnan osalta sekä lasten urheilun keskeisimpien arvojen näkymisestä toiminnassaan. Seura tavoitteena on olla "Suomen paras kyläseura". 

 

 

Tähtiseura-verkkopalvelu on avoin kaikille urheiluseuroille. Sen avulla seura voi kehittää toimintaansa ja tavoitella myös itselleen Tähtimerkkiä. Maksuttomassa palvelussa urheiluseurat voivat kehittää toimintaansa itsenäisesti ja vuorovaikutteisesti lajiliiton tai aluejärjestön seurakehittäjän kanssa (Olympiakomitea). 

 

 

Olet nyt

Pohjoisen alueen toimisto

Sammonkatu 6
90570 Oulu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta