Henna Malmberg

Henna Malmberg

S-Kiekko Juniorit ry on Seinäjoella toimiva jääkiekkoseura, joka etsii nyt päätoimista valmentajaa U18-ikäluokalle.

Toimenkuvaan kuuluu joukkuevalmennuksen lisäksi Kuortaneen Urheilulukion aamuharjoittelun vetäminen - suuri osa joukkueen pelaajista opiskelee ja asuu Kuortaneen urheiluopistolla.

Lue lisää tehtävästä S-kiekon verkkosivuilta - haku jatkuu 5.4.2021 asti.

Jääkiekkoliitto hakee naisten maajoukkueen päätoimista päävalmentajaa. Tehtävä alkaa keväällä 2022, sopimuksen kesto on lähtökohtaisesti 2+2 kautta.

Päävalmentaja toimii naisten maajoukkueen valmennusryhmän vastuullisena päävalmentajana. Urheilullisesta menestyksestä päävalmentaja vastaa Jääkiekkoliiton puheenjohtajalle ja hallitukselle. Muilta osin hän vastaa toiminnastaan toimitusjohtajalle sekä naisten maajoukkueen General Managerille.

Päävalmentajan tehtäviin kuuluvat mm.

 • Suomalaisen naiskiekon maajoukkuetoiminnan ja jääkiekon linjaaminen yhteistyössä Jääkiekkoliiton toimijoiden kanssa
 • Naisten maajoukkueen valmennuksen suunnittelu ja toteutus yhteistyössä GM:n ja maajoukkueen johtoryhmän kanssa
 • Yhteydenpito ja valmentautumisen kokonaisuuden suunnittelu maajoukkueen kärkiurheilijoiden kanssa
 • Aktiivinen osallistuminen Naisten Liigan urheilun toimintaympäristön kehittämiseen
 • Aktiivinen osallistuminen naisten ja tyttöjen valmentajien koulutukseen ja valmennuksen kehittämiseen

Tehtävä edellyttää mm.

 • Intohimoa kehittää suomalaista naiskiekkoa ja pelaajia kansainväliselle huipputasolle
 • Johtamis-, kommunikaatio-, ihmissuhde- ja verkostossa toimimisen taitoja sekä yhteistyökykyä
 • Kansainvälisen pelin ja huippu-urheilun vaatimusten ymmärtämistä
 • Naisjääkiekon toimintaympäristön ymmärtämistä pelaajan arjessa ja seurajoukkueessa
 • Pedagogisia taitoja ja ratkaisukeskeisyyttä
 • Tietotekniikan taitoja ja sen hyödyntämistä valmennusprosessissa

Tehtävästä kiinnostuneet hakijat toimittavat avoimen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen Jääkiekkoliittoon GM Tuula Puputille maanantaihin 12.4. mennessä. Jatkoon valituille hakijoille lähetetään ennakkotehtävät. Lopullinen valinta tehdään ennakkotehtävien ja haastattelujen perusteella.

Mahdolliset kysymykset ja lisätiedot GM Tuula Puputti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 040 5429 540.

Jääkiekkoliiton liittohallitus päätti kilpailuvaliokunnan esityksestä, että U20 SM-sarjan pudotuspelien alkua aikaistetaan. Aikaistamisen syynä on se, että U18 MM-kisapelaajille halutaan lisäaikaa omaehtoiseen karanteeniin ennen MM-kisamatkaa. Lisäksi pääkaupunkiseudun joukkueiden osalta näyttää selvältä, etteivät ne pysty rajoitusten vuoksi osallistumaan pudotuspeleihin - HIFK ja Jokerit eivät ole pelanneet sitten marraskuun lopun. Lisäksi pudotuspeleihin etenevät joukkueet ovat jo selvillä.

Pudotuspeliformaatti muuttuu siten, että suoraan puolivälieriin pääsevät lohkojen voittajien (4) lisäksi kaksi parasta lohkossaan toiseksi sijoittunutta.

Villi kortti -kierroksella kohtaavat siten jäljelle jäänyt lohkokakkonen sekä kolme lohkossaan kolmanneksi sijoittunutta. Parit muodostetaan pistekeskiarvon mukaisesti. Villi kortti -kierros pelataan paras kahdesta järjestelmällä. Mikäli pisteet ovat toisen osaottelun jälkeen tasan, pelataan 20 min jatkoerä voittajan ratkaisemiseksi. Jos jatkoerä päättyy tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailussa.

Puolivälierät, välierät ja loppuottelut pelataan paras kolmesta -järjestelmällä. Pronssimitalit ratkaistaan yhdessä ottelussa.

Päätös tarkoittaa, että ensi viikon loput runkosarjapelit peruutetaan. Samalla peruutetaan U20 SM-sarjan karsintasarja, joka oli tarkoitus pelata runkosarjan päätyttyä niiden neljän joukkueen kesken, joilla ei ole mandaattipaikkaa sarjaan. Koska K-Espoo on rajoitusten osalta samassa tilanteessa kuin HIFK ja Jokerit, ei urheilullista karsintaa voida tänä keväänä pelata. Ensi syksynä U20 SM-sarjan alkusarjassa on siten 20 joukkuetta.

U18 SM-sarjan karsinta peruutetaan

Liittohallitus totesi myös, että U18 SM-sarjan alemman jatkosarjan osalta sarjaa ei pystytä pelaamaan siten, että urheilullinen tasavertaisuus toteutuu millään tasolla. Sarjassa on edelleen useita joukkueita, jotka eivät ole pelanneet yhtään ottelua.

Edellisestä johtuen alemman jatkosarjan jälkeinen karsintasarja peruutetaan. Päätökset ensi syksyn U18 SM-alkusarjan joukkuemäärän ja pelaamistavan osalta tehdään myöhemmin keväällä.

Suomen Jääkiekkoliiton liittohallitus on keskiviikkoisessa kokouksessaan puinut koronatilannetta ja sen vaikutusta nyt keskeytyksissä olevien sarjakausien jatkumiseen.

Kokouksessa todettiin, että tilanteen kehittymistä seurataan tiiviisti. Toistaiseksi odotetaan, minkälaisia rajoituksia viranomaiset asettavat sulkuajan jälkeiselle ajalle. Kun nämä ovat maalis-huhtikuun vaihteessa tiedossa, tilannetta arvioidaan alue- ja sarjakohtaisesti.

KENELLE
Naisten ja miesten suomalaisille seniorijoukkueille. Naisille on tarjolla kaksi sarjaa: 18+ ja 35+. Miehille ovat seuraavat sarjat: 35+, 50+, 60+ ja 65+.

MILLOIN
La 16.10 – Su 17.10.2021 Turnaus alkaa lauantaina 16.10.2021 klo 9 ja päättyy sunnuntaina klo 17 finaaliotteluiden jälkeen noin kello 18.00.

MISSÄ
Vierumäen urheiluopistolla.

MITEN
Otteluaika peleissä 2 x 15 min tehokasta peliaikaa ja kokonaisaika ottelulle 45 min. Kaikille joukkueille tulee turnauksessa vähintään 3 peliä. Turnauksessa pelataan harrastekiekkosäännöillä (lämärit ja taklaukset ovat kiellettyjä).

TURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT
SJL:n jäsenseurojen joukkueen osallistumismaksu on 550 € ja EI jäsenseuroille 600 € sisältäen otteluiden kustannukset (jäävuorot, tuomarit, toimitsijat, palkinnot, turnauksen järjestelyt sekä reaaliaikaisen tulospalvelun).

MAJOITUS- JA RUOKAILUPAKETTI
Osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus majoittua Vierumäen urheiluopistolla.

PELAAJIEN EDUSTUOIKEUS TURNAUKSESSA
Pelaajilla tulee olla voimassa oleva pelipassi tai harrasterekisteröinti. Kaikkien kenttäpelaajien tulee täyttää ikäluokkakriteerit. Maalivahdit voivat olla maksimissaan 5 vuotta ikäluokkaa nuorempia.

Joukkueiden tulee tehdä SJL:n tulospalveluun alustava kokoonpano 5.10.2021. SJL:n jäsenseuroilla on tätä varten seuratunnus ja pelaajilla tulee olla pelipassi tai harrasterekisteröinti. Jos osallistuva taho ei ole SJL:n jäsenseura, lisäohjeita saa osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PALKINNOT
Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja pokaalilla.

ILMOITTAUTUMINEN
Joukkueet otetaan turnauksiin ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen tapahtuu tästä. Sarjat toteutuvat, jos niihin on ilmoittautunut vähintään 4-6 joukkuetta.

Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään sähköpostilla lasku. Osallistuminen vahvistuu, kun on maksettu 150 € varausmaksu. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 1.9.2021 mennessä.

Varausmaksua ei palauteta mikäli, joukkue peruu itse osallistumisensa. Varausmaksu palautetaan, mikäli turnaus perutaan järjestäjän toimesta tai pandemian takia. Loput turnausmaksusta 400 € tai 450 € tulee maksaa 30.9.2021 mennessä.

LISÄTIEDOT
Jarmo Salonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0500-627524

Turnaukseen ilmoittaudutaan tästä.

Pelipassi- ja vakuutuskausi vaihtuu virallisesti 1. toukokuuta. Mikäli eri sarjojen kausia voidaan koronatilanteen salliessa jatkaa toukokuulle, voi sarjapelejä pelata poikkeuksellisesti kauden loppuun asti kuluvan kauden (2020–21) pelipasseilla.

Jos pelaajan vakuutuksena on Pohjola Vakuutuksen Sporttiturva, myös kaudelle 2020-21 otettu vakuutus kattaa pelitapahtumat kauden loppuun asti, eli toukokuun 2021 loppuun. Pyydämme huomiomaan, että Sporttiturvan jatko koskee vain sarjakautta jatkavia joukkueita ja kattaa vahingot vain siinä seurassa, jota pelaaja on edustanut kaudella 2020-21.

Vahingon sattuessa pelaajan tulee selkeästi ilmoittaa, että kyseessä on kauden 2020-21 vakuutus ja joukkueen vahvistaa vahinkoilmoituksessa loukkaantumisen tapahtuneen kauden 2020-21 sarjatoiminnassa.

Vakuutus ei siis kata uuden kauden kesäharjoitustoimintaa. Kesäharjoittelua varten pelaajilla on mahdollisuus lunastaa kauden 2021–22 vakuutus (Sporttiturva) kesäkuun 2021 loppuun mennessä, jolloin vakuutus kattaa takautuvasti mahdolliset touko-kesäkuun aikana tulleet loukkaantumiset tulevan kauden lisäksi.

Mikäli pelaajan vakuutus on otettu muualta kuin Pohjola Vakuutuksen kautta, jokaisen tulee itse varmistaa, että vakuutus on voimassa niin kauan kuin sarjapelit jatkuvat.

Lue lisää kauden 2020-21 vakuutuksellisista pelipasseista (Sporttiturva) täältä.

Ensi kauden U13-U18-ikäluokkien tukien haku lähestyy loppuaan. Seurojen tulee täyttää hakukaavakkeet 12.3. mennessä. Seuroille tarkoitettu linkki hakukaavakkeeseen löytyy 5.2. lähetetystä seuratoimijoiden Finhockey News -uutiskirjeestä. Lue lisää hausta alta.

Ansökningstiden för stöden för U13-U18 kommer att sluta snart. Föreningarna måste fylla i ansökningar senast fre 12.3. Information (på svenska) om stödet till familjer finns här - läs mer också nedan (på finska).  En länk till sökformuläret för klubbar finns i nyhetsbrevet Finhockey News, som publicerades 5.2.


KEVÄÄN HAKU – IKÄLUOKAT U13-U18

Hakuaika alkaa: ma 8.2.2021
Perheiden hakemukset seuroille viim. su 7.3.2021
Seurojen DL hakemusten täyttämiseen: pe 12.3.2021
Päätökset: viim. to 15.4.2021
Maksu: viim. ke 15.9.2021

Tukisummat on porrastettu ikäluokittain seuraavasti:
U13 & U14 - 700 €
U15 & U16 - 1000 €
U17 & U18 - 1300 €

Tuki maksetaan seuran tilille ja kohdistetaan kauden 2021-22 kausimaksuihin - tuen maksamisen edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista ensi kaudella. Tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa.

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJAT)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajalta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää huomiota pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin. 

KRITEERIT TUEN MYÖNTÄMISELLE (PELAAJIEN SEURAT)

Seuralla tulee olla suunnitelma ko. ikäluokkien valmentajien koulutuksesta ja siitä, kuinka nämä ovat mukana Jääkiekkoliiton valmentajalisenssijärjestelmässä. Lisäksi seuralta edellytetään toimenpiteitä uusien harrastajien rekrytoimiseksi, harrastuskustannusten kurissa pitämiseksi ja epäasiallisen käytöksen ehkäisemiseksi. Seuran tulee olla sitoutunut Kunnioita Peliä -ohjelmaan ja viestiä aktiivisesti Et ole yksin -palvelusta.

HAKEMUSTEN TÄYTTÖ

Tukihakemukset täytetään aina seuran toimesta, tukea hakevat perheet toimittavat seuran vastuuhenkilölle hakemukseen tarvittavat tiedot. Linkki hakukaavakkeisiin on tarkoitetttu vain seurojen käyttöön ja se on toimitettu seuroille Finhockey News -uutiskirjeessä. Uutiskirjeestä ja alla olevien linkkien kautta löytyvät ohjeet sekä seuroille että perheille. Seuroja pyydämme huomioimaan erityisesti kaavakkeeseen tulleet muutokset, jotka vaikuttavat mm. kaavakkeiden syöttöjärjestykseen.

MATERIAALEJA TUKIHAKUUN LIITTYEN

• Perheiltä kysyttävät kysymykset (kevään 2021 haku) AVAA / LATAA
• Tiivistelmä perheille (kevään 2021 haku) AVAA / LATAA
• Seuroilta kysyttävät kysymykset & muutokset kevään 2021 kaavakkeessa AVAA / LATAA
Tukihakuun liittyvät materiaalit kootusti Jääkiekkoliiton materiaalipankissa
Stöd till ishockeyhobbys kostnader - information på svenska
Vähävaraisten tukiin liittyvät uutiset (Leijonat.fi)

KENELLE
Naisten ja miesten suomalaisille seniorijoukkueille. Naisille on yksi sarja, jossa pelaajien tulee olla 18 +. Miehille ovat seuraavat sarjat: 35+, 50+, 60+ ja 65+.

MILLOIN
La 16.10 – Su 17.10.2021 Turnaus alkaa lauantaina 16.10.2021 klo 9 ja päättyy sunnuntaina klo 17 finaaliotteluiden jälkeen noin kello 18.00.

MISSÄ
Vierumäen urheiluopistolla.

MITEN
Otteluaika peleissä 2 x 15 min tehokasta peliaikaa ja kokonaisaika ottelulle 45 min. Kaikille joukkueille tulee turnauksessa vähintään 3 peliä. Turnauksessa pelataan harrastekiekkosäännöillä (lämärit ja taklaukset ovat kiellettyjä).

TURNAUKSEN OSALLISTUMISMAKSUT
SJL:n jäsenseurojen joukkueen osallistumismaksu on 550 € ja EI jäsenseuroille 600 € sisältäen otteluiden kustannukset (jäävuorot, tuomarit, toimitsijat, palkinnot, turnauksen järjestelyt sekä reaaliaikaisen tulospalvelun).

MAJOITUS- JA RUOKAILUPAKETTI
Osallistuvilla joukkueilla on mahdollisuus majoittua Vierumäen urheiluopistolla.

PELAAJIEN EDUSTUOIKEUS TURNAUKSESSA
Pelaajilla tulee olla voimassa oleva pelipassi tai harrasterekisteröinti. Kaikkien kenttäpelaajien tulee täyttää ikäluokkakriteerit. Maalivahdit voivat olla maksimissaan 5 vuotta ikäluokkaa nuorempia.

Joukkueiden tulee tehdä SJL:n tulospalveluun alustava kokoonpano 5.10.2021. SJL:n jäsenseuroilla on tätä varten seuratunnus ja pelaajilla tulee olla pelipassi tai harrasterekisteröinti. Jos osallistuva taho ei ole SJL:n jäsenseura, lisäohjeita saa osoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

PALKINNOT
Jokaisen sarjan kolme parasta joukkuetta palkitaan mitaleilla ja pokaalilla.

ILMOITTAUTUMINEN
Joukkueet otetaan turnauksiin ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen tapahtuu tästä. Sarjat toteutuvat, jos niihin on ilmoittautunut vähintään 4-6 joukkuetta.

Ilmoittautumisen jälkeen joukkueelle lähetetään sähköpostilla lasku. Osallistuminen vahvistuu, kun on maksettu 150 € varausmaksu. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 1.9.2021 mennessä.

Varausmaksua ei palauteta mikäli, joukkue peruu itse osallistumisensa. Varausmaksu palautetaan, mikäli turnaus perutaan järjestäjän toimesta tai pandemian takia. Loput turnausmaksusta 400 € tai 450 € tulee maksaa 30.9.2021 mennessä.

LISÄTIEDOT
Jarmo Salonen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0500-627524

Turnaukseen ilmoittaudutaan tästä.

Alla olevien pelaajarekrytointiin ja avoimiin jäihin (try out -tapahtumat) liittyvien ohjeiden tavoitteena on rauhoittaa lasten- ja yläkouluvaiheen toimintaa seuroissa ja näillä toimilla mahdollistaa sateenvarjon/seurayhteisön peli- ja harrastusmahdollisuus eri tasoilla kaikille lajissa mukana oleville harrastajille.

U16-U18-ikäluokkien kesäharjoitteluun liittyvän ohjeistuksen tavoitteena on, että seurat muodostavat joukkueet keväällä mahdollisten avoimien jäiden jälkeen valmiiksi ajatellen ensi syksyn sarjakautta. Näin pelaajilla, jotka eivät mahdu joukkueen kokoonpanoon on aikataulun puolesta realistinen mahdollisuus etsiä joukkue tulevaksi kaudeksi ajoissa eikä vasta sarjakauden kynnyksellä kesäharjoituskauden jälkeen.


Ohje pelaajarekrytoinnista ja avoimista jäistä
Pelaajarekrytointiohjeen tavoitteena on, että julkisten ilmoitusten sijasta huolehditaan oman sateenvarjon sisällä pelaajien mahdollisuudesta harrastaa ja kilpailla lähiseurassa. Sateenvarjojen/seurayhteisön tehtävänä on luoda pelaajille mahdollisuus harrastaa ja kilpailla laadukkaassa arjessa lapsivaiheessa.

Ohje ei tarkoita, että mikäli pelaaja on vaihtamassa seuraa perustellusti (muutto, muu perusteltu syy) ei seura saisi ottaa pelaajaa vastaan vaan sitä, että pyritään rauhoittamaan pelaajaliikennettä seurojen välillä ja kehittämään oman seurayhteisön pelaajapolkua, urheilutoimintaa ja joukkuetarjontaa olemassa olevan pelaajamateriaalin avulla.

U16/U18/U20 akatemiajoukkueet

 • Edellä mainittujen ikäluokkien akatemiajoukkueet (seuran kunkin ikäluokan toinen tasojoukkue) tulee muodostaa oman sateenvarjon/seurayhteisön pelaajista. Rekrytointia joukkueisiin ei saa tehdä SM-joukkueen varjolla.
 • Mikäli sateenvarjon/seurayhteisön ulkopuolelta pelipaikkaa hakeva pelaaja ei mahdu SM-joukkueen vakiokokoonpanoon, ei pelaajalle tarjota pelipaikkaa akatemiajoukkueesta. Pelaaja ohjataan palaamaan takaisin lähtöseuraan, mikäli siellä on tarjolla joukkue ko. ikäluokassa.
 • Akatemiajoukkueiden toimesta avoimia jäitä (try out -tapahtumia) ei saa järjestää muille kuin oman sateenvarjon/seurayhteisön pelaajille. Tapahtumien julkinen markkinointi seuran viestintäkanavissa ja/tai sosiaalisessa mediassa on kielletty. Sateenvarjon/seurayhteisön tehtävänä on organisoida ja toteuttaa mahdolliset sisäiset kartoitustapahtumat oman sateenvarjon/seurayhteisön pelaajille.
 • Tarvittaessa liitto varaa oikeuden villi kortti -paikan peruuttamiseen, mikäli ohjeita ei noudateta.

U15 ja nuoremmat ikäluokat

 • Kaikki näihin ikäluokkiin liittyvät pelaajarekrytointitoimet, avoin toiminnan markkinointi tai avoimet jäät (try out -tapahtumat), ovat kiellettyjä. Sateenvarjon/seurayhteisön sisällä tapahtuva pelaajaliikenne on sallittua, kun sateenvarjoseurojen valmennusvastaavat kartoittavat yhteistyössä pelaajia sarjatason mukaisiin joukkueisiin.
 • Tarvittaessa liitto varaa oikeuden poistaa sarjapaikan seuralta/joukkueelta tai laskea sarjatasoa, mikäli ohjeita ei noudateta.

Kesän harjoitteluringit U16–U18-vaiheessa

 • Kesäringin koko 25+3 pelaajaa
 • Kesäharjoittelukuluina vain toteutuneet kulut – ei muita koko kautta koskevia kuluja (mm. sarjamaksut, varusteet, pelimatkat)
 • 7.8. mennessä nimettävä joukkue, 22+2 pelaajaa. Lopullisia joukkueita nimettäessä seuran vastuulla on joukkuetarjonnan puolesta huomioitava, että kaikille pelaajille on tarjolla peliaikaa kauden aikana sateenvarjon/seurayhteisön joukkueissa.
 • Mahdollisten pudokkaiden ohjaaminen elokuussa oman sateenvarjon/seurayhteisön sisällä järjestettävä etukäteen  mistä pelipaikka pelaajalle, mikäli pelipaikkaa joukkueesta, johon pyrkii, ei ole tarjolla.


 

Etsimme jääkiekon 2022 MM-kotikisoihin vastuullisuuskoordinaattoria, jolla on näkemystä ja kokemusta vastuullisuusteemoista, intoa kehittää osaamistaan sekä kyky tarttua toimeen ja saada aikaan.

Työhön kuuluu

- MM-kotikisojen vastuullisuussuunnitelman toimeenpano ja tarpeen mukaan jatkokehittäminen. Pohjasuunnitelma on valmis ja monia käytännön vastuullisuustekoja jo valmisteilla, mutta uusiakin ideoita saa kehittää.
- Suunnittelun ja koordinaation ohella on hallittava myös tekeminen, kisaorganisaatiossa jokainen osallistuu käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta.
- Vastuullisuuskoordinaattori koordinoi MM-kisojen vastuullisuustoimia paitsi kisaorganisaation sisällä, myös yhteistyökumppaneiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää siis yhteispeliä ja kykyä pitää monia lankoja käsissä.
- Tehtävässä täytyy pystyä tuottamaan sisältöä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä vastuullisuuskoordinaattori osallistuu MM-kisojen vastuullisuusviestintään. Muu kielitaito on etu.

Aiempi työkokemus vastuullisuuskokonaisuuksien koordinaatiosta, tapahtumista ja/tai kansainvälisistä projekteista on ehdoton etu, eniten hyötyä tehtävässä on kuitenkin oppimiskyvystä ja hyvästä asenteesta. Työ on itsenäistä ja paineensietokykyä tarvitaan varsinkin kisojen aikana, mutta tarjolla on jatkuvasti sekä oman tiimin että MM-kisoihin linkittyvien yhteisöjen tuki.

Vastuullisuuskoordinaattori toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimissä. Esimiehenä toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja.

Kisojen aikana viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimi palvelee kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Valmistelut painottuvat Helsinkiin, tähän tehtävään valittava henkilö voi toimia kisojen aikana Tampereella tai Helsingissä.

Tässä on vastuullisuustehtävistä kiinnostuneelle mahdollisuus näyttää kykynsä ja kehittää osaamistaan selkeän aikajänteen projektissa, joka tulee näkymään ja kuulumaan koko Suomessa keväällä 2022. MM-kotikisat ovat ensimmäiset jääkiekon MM-kisat, joissa vastuullisuus on näin vahvasti esillä ja vaikuttamassa kisojen käytännön toteutukseen. Tässä tehtävässä pääset siis varmasti sekä luomaan että oppimaan uutta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksyllä 2021 ja jatkuu kesäkuun 2022 loppuun asti. Jo nyt keväällä on mahdollista tulla mukaan kisavalmisteluihin tuntipohjaisesti, mikäli tämä valittavalle henkilölle sopii.


Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 18.3.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot: viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Suvi Aherto, p. 050 349 6121, tavoitettavissa 8.3. klo 14-15, 9.3. klo 15-16, 12.3. klo 12-13 ja 17.3. klo 13-14.

Olet nyt

Lapin alueen toimisto

Hiihtomajantie 2
96400 Rovaniemi

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta