keskiviikko, 14 huhtikuu 2021 15:16

KiekkoFest-huutokauppa kerää varoja pirkanmaalaisille vähävaraisille jääkiekkoharrastajille

Kirjoittanut Toimitus

Koronaviruspandemia on vaikuttanut perheiden talouteen ja osin myös lasten ja nuorten mahdollisuuteen harrastaa. Urheiluseura KooVeen entinen puheenjohtaja Risto Laine päätti tarttua tuumasta toimeen ja Laineen aloitteesta kerätään nyt huutokaupan avulla varoja pirkanmaalaisille vähävaraisille jääkiekkoharrastajille.

Laineen mittavat varastot vuosien varrella kertyneitä jääkiekkomuistoesineitä huutokaupataan Huuto.netissä, jonne esineet laitetaan huudettavaksi perjantaina 16. huhtikuuta. KiekkoFestin nimellä kulkeva huutokauppa päättyy sunnuntaina 25. huhtikuuta klo 18.

KiekkoFestin ilosanomaa voi jakaa sosiaalisen median kanavissa: Facebookista ja LinkedInstä tapahtuma löytyy nimellä KiekkoFest, Instagram-tili on @kiekkofest2021. Tavoitteena on, että mahdollisemman moni löytää huutokaupan ja kantaa kortensa kekoon yhteisen hyvän eteen.

Avuksi huutokaupan näkyvyyttä kasvattamaan onkin valjastettu Tampereen Ammattikorkeakoulun 1. vuoden opiskelijoita, jotka kannustavat yrityksiä ja yksityishenkilöitä jakamaan tietoa KiekkoFestistä omilla sosiaalisen median kanavillaan tai verkkosivuillaan. Opiskelijat antavat tarvittaessa apua ideoinnissa ja tavoissa olla mukana KiekkoFestissä.

Lisätiedot:
Opiskelijatiimin vastuuhenkilö Anni Kämppi ja koko Tampereen ammattikorkeakoulun KiekkoFest-tiimi
p. 0400 350 597 & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Hämeen alueen toimisto

Kuntokatu 17
33520 Tampere

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta