torstai, 29 huhtikuu 2021 06:10

Palvelusivuston uusi kausi alkaa 3.5. - ilmoittautumisaika useisiin sarjoihin päättyy 15.5.

Uusi kausi 2021-2022 avataan palvelusivustolle ja on käytössä 3.5. alkaen.

YHTEYSHENKILÖT

Pyydämme ENSIMMÄISEKSI kaikkia seuroja ja joukkueita päivittämään YHTEYSHENKILÖNSÄ, jotta alkavaa kautta koskevat uutiset ja viestit tavoittavat varmasti heti tästä alkaen kaikki.

SEUROILTA olisi löydyttävä minimissään seuraavat kontaktit: puheenjohtaja, toiminnanjohtaja (tai vastaava), valmennuspäällikkö, junioripäällikkö (jos on), yhteyshenkilö, seurasiirtovastaava, jäänjakaja. Sama henkilö voi olla tarpeen mukaan useampanakin kontaktina, pääasia että jakelua varten aina löytyy kontakti.

JOUKKUEILTA tulisi löytyä minimissään tässä vaiheessa joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja. Kauden alun lähestyessä on kaikki pelaaja-aitiossa toimivat toimihenkilöt oltava ilmoitettuna, vain heillä on oikeus jatkossa olla otteluissa aitiossa. Ottelukohtaiset joukkueen toimihenkilöt ovat ensi kaudellakin pelaajien tavoin pelipassitarkastuksen piirissä.

LUE tarkasti käyttöohjeet ja kuinka mm. henkilöt itse muuttavat tietonsa oikeiksi.

ILMOITTAUTUMISET

Seuran on 3.5. alkaen hoidettava ilmoittautumiset seuraaviin syksyllä alkaviin sarjoihin. Ilmoittautuminen on tehtävä 15.5. mennessä seuraaviin sarjoihin:

* Naisten Liigan alkusarja
* Miesten Suomi-sarja
* Miesten II divisioona
* U20 SM-Liigan alkusarja
* U20 Mestiksen alkusarja
* U19 Ylempi sarja
* U18-SM-alkusarja
* U18 Mestis alkusarja
* U17 Ylempi sarja
* U16 SM-karsintasarja
* U16 Mestis alkusarja
* U15 AAA taso
* U15 AA taso
* U15 A taso
* U14 AAA taso
* U13 AAA taso


Muihin sarjoihin ilmoittaudutaan vasta 1.8. alkaen ja 15.8. mennessä.

Muistathan ilmoittaa kaikki seuran joukkueet samalla ilmoittautumisella. Ilmoittautuminen tehdään etukäteisvalmistelun perusteella, eli ilmoittaudutaan niihin sarjoihin, joihin on joko peritty paikka tai myönnetty villi kortti. U15 AAA, U15 AA, U15 A, U14 AAA ja U13 AAA sarjoihin ilmoittaudutaan sen mukaan, miten alueiden valmistelutyössä paikat sarjoihin jaettiin. Jos joku ilmoittaa joukkueensa näihin sarjoihin ilman, että siihen on paikkaa myönnetty, tullaan ilmoittautuminen muuttamaan alemmalle tasolle automaattisesti.

Sarjailmoittautuminen on voimassa vasta, kun palvelumaksu on maksettu ja maksu on kirjautunut SJL:n järjestelmään. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Maksuturvan maksupalvelun kautta. Maksua ei ole mahdollista suorittaa muilla tavoilla. Sarjailmoittautuminen on tapahtunut vain silloin, kun ilmoittautuminen on tehty ja palvelumaksu on maksettu ilmoittautumisaikana Maksuturvaa käyttäen. Maksuturvan käyttö edellyttää seuran perusyhteystietojen tallennusta, järjestelmä ohjaa niiden täyttämiseen.

HUOM! Tarkista samalla, ettei seurallasi ole maksamattomia laskuja liitolle tai erotuomarikerhoille. Tulemme tarkistamaan reskontran ennen 15.5. ja kilpailusääntöjen mukaisesti emme voi ottaa sarjoihin joukkueita seuroista, joilla ovat päättyneen kauden velvollisuudet hoitamatta. Eritoten palvelusivustolla on avoinna paljon et-koulutusrahalaskuja sekä pelaajaliikennesiirtomaksuja.

Ilmoittautuminen tapahtuu Seurasivustolla seuran tunnuksilla.

Seurasivustolla on kohta sarjailmoittautumiset, josta voi valita joukkueen, jonka haluaa ilmoittaa sarjaan, alueen ja sarjan, johon ilmoittaudutaan. Joukkue ilmoitetaan aina oikean ikäluokan joukkueena. Esim U19 ikäluokkaan ilmoitetaan seuran U19 joukkue, ei muun ikäluokan joukkue. Jos joukkue on uusi, toimitaan uusista joukkueista annetun ohjeen mukaan (ilmoitus joukkueesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja joukkue ilmoitetaan vasta kun se löytyy järjestelmästä. Ei siis ilmoiteta varmuuden vuoksi jotakin väärää joukkuetta.

Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan KAIKKI toiveet sarjaohjelman tekoa varten, niitä ei kerätä muulla tavalla. Lisäksi jokaiselle joukkueelle on ilmoitettava kaksi peliaikaa. Etelän alueen joukkueilla on mahdollisuus antaa kaksi pelivuoroa, jotka on oltava eri viikonpäivinä, muiden alueiden joukkueiden on annettava kaksi eri viikonpäivää. Toivomme, että mahdollisimman moni pystyy pelaamaan kotipelinsä arkena ainakin vaihtoehtoisena pelipäivänä. Alkavalla kaudella ainakin vanhempien juniorien paikallispelit tullaan pelaamaan arkipäivinä.

Kun siirrytään valtakunnallisiin ikäluokkiin (U16 ja vanhemmat) ovat joukkueiden ikäluokat siitä alkaen kirjaimina (Seura U16, ei siis enää Seura 06). U16-joukkueen tunnukset ovat entiset U16 joukkueen, 06-ikäluokan tunnukset siis loppuvat käytöstä tässä kohtaa. Lisäksi ilmoittakaa sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), mikäli seurallanne on joukkueita, jotka eivät ole enää sarjatoiminnassa mukana (ID ja joukkueen nimi).

Leijonaliigaa, harrastesarjoja ja III-V divisioonia lukuun ottamatta KAIKKI muut ilmoitetaan sarjoihin valitsemalla alueeksi SJL ja sieltä ko. tasolle, johon joukkue on alueella sovittu ilmoitettavan tahi on saanut paikan pelaamalla päättyneen kauden perusteella tai saamalla villi kortti -paikan. II-divisioonan joukkueet ilmoittautuvat siihen lohkoon mikä on toiveena, tämä ei kuitenkaan tarkoita, että joukkue pelaisi ko. lohkossa. Lohkojako tehdään, kun ilmoittautuneet joukkueet ovat selvillä.

SEUROJA pyydetään keskitetysti ilmoittamaan tiedossaan olevat kotihalliensa estepäivät (halli ei ole käytössä jääkiekon pelaamiseen, esimerkiksi taitoluistelukisat, konsertti tms.). Yksi ilmoitus per halli riittää, koordinoikaa toisia seuroja, jos hallissanne on useita seuroja käyttäjinä. Halliesteet ilmoitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteydenotot: 
* sivuston toiminta - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM! Joukkueen salasanat - yhteys seuraan, ei liittoon. Seuralla on kaikkien joukkueiden salasanat.

* palvelumaksun suuruus, laskujen maksu - sarjan järjestäjä

* uudet joukkueet (muut kuin leijonaliiga joukkueet, jotka tehdään seuran toimesta itse) – Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM! Uusia leijonaliigajoukkueita ei ilmoiteta perustettavaksi, vaan seura tekee ne itse palvelusivustollaan. U8-joukkueita ei tehdä lainkaan.

* seurasiirrot – Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

* pelipassit ja vakuutukset - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta