perjantai, 11 kesäkuu 2021 13:42

Sinustako uusi tulospalvelupäivystäjä?

SJL:n tulospalvelupäivystys päivystää puhelimitse Mestis- ja Liigapelipäivinä huolehtien, että otteluiden kokoonpanot ovat lisättynä määrätyissä aikarajoissa sekä seuraten pelitapahtumien ja tilastojen reaaliaikaista päivittymistä tulospalveluun. Tulospalvelun tehtäviin kuuluu myös mm. toimitsijoiden avustaminen ongelmatilanteissa, ongelmatilanteiden raportoiminen sekä otteluiden jälkeen toimitettujen korjauspyyntöjen käsittely. Päivystämme Liiga- ja Mestis-pelipäivinä arkisin klo 17:30 - 21:00 ja viikonloppuisin klo 12:00 – 21:00, päättymisaika riippuu pelien päättymisajankohdasta.

Etsimme nyt joukkoomme uusia tulospalvelupäivystäjiä.

Hakijoilta edellytetään tuomarikorttia sekä vähintään 5 vuoden kokemusta erilaisista toimitsijatehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää sääntötuntemusta sekä Titu ja tilastointiohjelmien käyttökokemusta useamman vuoden ajalta. Tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävä on oman toimen ohella (OTO) ja tehtävästä maksetaan tuntikorvaus tehtyjen työtuntien mukaan.

Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään 30.6.2021 sähköpostitse (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.).

Lisätietoa tehtävästä antaa Teemu Vanhala (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p.050 301 9189) ja Heli Rissanen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 400 4572).

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta