torstai, 29 huhtikuu 2021 13:10

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Aluepäällikkö Länsirannikon alueelle

Jääkiekkoliiton jokaisella kahdeksalla alueella jäsenseurojen toiminnan kehittäjinä työskentelee liiton aluetoiminnan toimintaohjeen mukaisesti päätoimisessa työsuhteessa aluepäällikkö ja aluevalmentaja.

Nykyisen aluepäällikkömme eläköityessä haemme Länsirannikon alueelle 1.9.2021 alkaen ALUEPÄÄLLIKKÖÄ määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2022 saakka.


Työsuhteen määräaikaisuuden peruste on mahdollinen organisaatiomme muutos strategiakauden vaihtuessa kesällä 2022. Onnistuessasi tehtävässäsi työsuhdetta on tarkoitus jatkaa määräaikaisuuden jälkeen sellaisenaan tai mahdollisten muutosten mukanaan tuomilla tarkennuksilla.

Olet seuratoiminnassa aktiivisesti mukana ollut kokenut jääkiekon osaaja. Tehtävässäsi onnistuminen edellyttää sinulta vahvaa seuratoiminnan osaamista ja ymmärtämystä seuran urheilutoiminnan organisoimisesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on vahva halu oppia. Sinulla on luontainen halukkuus kehittää lajia ja kehittyä yhdeksi Suomi-kiekon osaajaksi.

Toimit aktiivisesti Länsirannikon alueen seurojen kanssa seurojen arjessa. Tuet seuroja ja niiden välisiä yhteistyöverkostoja omalla osaamisellasi. Merkittävänä tehtävänä seurapalveluiden lisäksi sinulla tulee olemaan riittävän harrastajapohjan varmistaminen alueen seuroissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta Länsirannikon alueen toiminnan tuntemusta sekä mahdollisuutta tehdä ilta-, viikonloppu- ja matkatyötä. Alueen toimisto sijaitsee tällä hetkellä Turussa Länsi-Suomen Liikunnan ja Urheilun tiloissa.

Sinulla on tehtävään vaadittava osaaminen ja soveltuva koulutus. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavampienkaan tietoteknisten asioiden kanssa. Osaat ilmaista asiasi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti. Vieraiden kielten, mm. englannin ja ruotsin kielen osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä eturivissä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja Länsirannikon alueen seura- ja urheilutoimintaa. Pääset mukaan Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoiminnan ytimeen hyödyntämään omaa osaamistasi.

Hakemus toimeen tulee jättää palkkatoiveineen 21.5.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysymyksiä toimesta voit esittää seuraaville henkilöille:

  • Turkka Tervomaa, juniori ja seuratoimintajohtaja 050-369 5113. Yhteydenotot tiistaina 4.5. klo 16:00-17:00, perjantaina 7.5. klo 10:00-11:00 tai perjantaina 21.5. klo 13:00-14:00.
  • Ari Piispanen, seurakehityspäällikkö, 0500-648 927. Yhteydenotot tiistaina 11.5. klo 09:00-10:00 tai keskiviikkona 19.5. klo 14:0-15:00.
     

Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista noin 70 000:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018–2022 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta