keskiviikko, 14 huhtikuu 2021 11:40

Kemijärven Kiekko (KeKi) hakee juniorivalmennuspäällikköä

Kemijärven Kiekko (KeKi) etsii Juniorivalmennuspäällikköä

Kemijärven kiekko on Kemijärveläinen jääkiekkoseura. Kemijärvi on Suomen pohjoisin kaupunki ja omaamme pitkät jääkiekkoperinteet. Seura on perustettu vuonna 1978. Uusi, moderni, jäähalli on rakennettu vuonna 2000. Seurassamme on n. 100 junioripelaajaa. Koko Itä-Lapin alueella on runsaasti harrastus ja -ulkoilumahdollisuuksia, joista tunnetuimpana Pyhä-Luoston kansallispuisto.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme kokopäiväistä juniorivalmennuspäällikköä johtamaan seuran urheilu- ja valmennustoimintaa. Työtehtäviin kuuluu valmentajien koulutusta, liikunnanohjausta sekä valmentamista. Hänen päätehtävänään on vastata valmentajien ja valmennuksen kehittymisestä. Juniorivalmennuspäälliköllä tulee olemaan keskeinen rooli seuran harrastajamäärien kasvattamisessa ja toiminnan laadun kehittämisessä. Valmennuspäällikkö toimii myös yhteistyöseuroissamme Posiolla ja Sallassa.

Tehtävästä kiinnostuneiden tulee toimittaa vapaamuotoinen työhakemus yhdessä CV:n kanssa osoitteeseen:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työhakemuksia otetaan vastaan 25.4.2021 asti.

Lisätietoa tehtävästä:
Antti Latvakoski
anttilatvakoski.gmail.com
p. 0405623337

 

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta