maanantai, 12 huhtikuu 2021 10:55

Hae vapaaehtoiseksi 2022 Jääkiekon MM-kisoihin!

Hae vapaaehtoiseksi 2022 Jääkiekon MM-kisoihin! Jussi Svahn

2022 jääkiekon MM-kisaorganisaatio etsii yli tuhatta vapaaehtoista erilaisiin mielenkiintoisiin kisatehtäviin Tampereelle ja Helsinkiin. Vapaaehtoishaku on nyt käynnissä ja päättyy 20.9.2021.

Oletko juuri sinä elintärkeä palanen seuraavien jääkiekon MM-kotikisojen järjestämisessä? Jotta saamme aikaan unohtumattomat jääkiekon MM-kisat vuonna 2022, tarvitsemme suuren joukon taustavoimia kisojen onnistumiseksi.

Vapaaehtoistehtävät tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä kisatapahtumaa ja kurkistamaan tapahtuman kulisseihin, tutustua kisajärjestäjiin sekä luoda uusia ystävyyssuhteita urheiluhenkisessä tiimissä.

- Vapaaehtoiset ovat korvaamaton osa jääkiekon MM-kisoja. Making Miracles -teemaamme sopien vapaaehtoisia voidaankin kutsua ihmeidentekijöiksi, sillä ilman heitä tapahtuman toteuttaminen ei olisi mahdollista. Tähän porukkaan kannattaa ehdottomasti hakea mukaan, sanoo 2022 Jääkiekon MM-kisojen pääsihteeri Heikki Hietanen


Vapaaehtoishaku 2022 Jääkiekon MM-kisoihin

Mihin tehtäviin voin hakea?
Vapaaehtoistehtäviä ovat mm. ottelutapahtumaan, lipunmyyntiin, turvallisuuteen, akkreditointiin, asiakaspalveluun ja virallisten osallistujien kuljetuksiin liittyvät tehtävät. Tarkemmat tehtävänkuvaukset löytyvät hakukaavakkeesta.
Voit hakea vapaaehtoiseksi, jos olet yli 16-vuotias ja innokas osallistumaan kansainvälisen urheilutapahtuman järjestämiseen. Vapaaehtoisilta odotetaan asiallista, ystävällistä ja reipasta käytöstä sekä kielitaitoa. Osa tehtävistä vaatii myös erityisosaamista, esimerkiksi teknisiä taitoja tai ajokortin.

Miten vapaaehtoishaku etenee?  
Vapaaehtoisten haku on nyt käynnissä ja päättyy 20.9.2021. Mahdollisia osa-aluekohtaisia haastatteluja voidaan tehdä jo ennen vapaaehtoishaun päättymistä. Jos olet aiemmin toiminut vapaaehtoisena jääkiekon parissa tai muissa tapahtumissa, kerro meille kokemuksestasi sekä mahdollisesta erityisosaamisestasi.

Kisaorganisaatio valitsee vapaaehtoiset vuoden 2021 loppuun mennessä. Jokaiselle vapaaehtoiseksi hakeneelle ilmoitetaan valinnoista henkilökohtaisesti.

Valituille vapaaehtoisille ilmoitetaan jatko-ohjelmasta vuoden 2021 loppuun mennessä. Vapaaehtoisten ensimmäinen MM-kisakoulutus pidetään Tampereella lauantaina 15.1.2022. Lisäksi järjestämme kevään 2022 aikana 1–3 koulutusta tehtävästä riippuen.

Milloin työt alkavat?
Osa työtehtävistä alkaa jo 1.5.2022. Pääosin tehtävät keskittyvät ottelutapahtumien ympärille, joten hakijan tulee varautua olemaan käytettävissä 13.–29.5.2022. Toivomme, että olet jo hakuvaiheessa mahdollisimman sitoutunut toimimaan vapaaehtoisena 2022 Jääkiekon MM-kisoissa.

Mitä vapaaehtoisilta odotetaan?
Odotamme, että olet käytettävissä kisoissa vähintään 10 työvuoron ajan. Työvuorojen kestot vaihtelevat tehtävittäin, mutta ovat pääsääntöisesti 6–8 tuntia. Vapaaehtoisille tarjotaan työvuoroissa lämmin ruoka. Lisäksi he saavat kisa-asun.

Vapaaehtoisille ei makseta matkakuluja, majoitusta tai muita korvauksia koulutusten tai kisojen ajalta. Tarjoamme paikallisliikenteen matkakortin kisojen ajaksi.

Mitä muuta vapaaehtoisen tulee ottaa huomioon?

  • Vapaaehtoisasun verotusarvo 2022 MM-kisoissa on enintään 40 euroa, joka jokaisen vapaaehtoisen tulee maksaa vapaaehtoisasusta. Summa palautetaan vapaaehtoiselle, mikäli hän ei halua kisa-asua omakseen MM-kisojen jälkeen.
  • Hakemuskaavakkeen kysymykset ovat englanniksi, mutta vastaukset voi laittaa suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
  • 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereen Kansi Arenalla ja Helsinki Arenalla 13. –29.5.2022. MM-kisojen järjestämisestä vastaa Suomen Jääkiekkoliitto. Kisatapahtuman omistaa ja sitä hallinnoi Kansainvälinen Jääkiekkoliitto IIHF.
  • S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Vapaaehtoisten tehtävänkuvaukset löytyvät täältä >>

Hae vapaaehtoiseksi kotikisoihin!
Siirry tästä hakulomakkeeseen >>

Vapaaehtoistehtäviä tarjolla myös muissa lajeissa - Tutustu myös salibandyn MM-kisojen ja Lentopallon EM-kisojen hakuihin

Vapaaehtoishaku 3.–11.12.2021 Helsingissä pelattaviin salibandyn MM-kotikisoihin on jälleen avautunut! Vapaaehtoisena koet suuren urheilutapahtuman ainutlaatuisen tunnelman ja saat loistavan mahdollisuuden oppia uutta. Lue lisää ja hae mukaan >>

Lentopallon miesten EM-kilpailuissa lyödään palloa kenttään Tampereella 1.–8.9.2021. Tule mukaan kasvattamaan Veljesten liekkiä roihuksi hakemalla vapaaehtoiseksi lentopallon EM-kilpailuihin. Rakennetaan yhdessä Veljeksille unohtumattomat kotikisat ja nautitaan huippulentopallon huumasta. Vapaaehtoishaku on käynnissä 12.4.–30.7.2021 - tutustu hakun täällä >>
 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta