torstai, 04 maaliskuu 2021 08:01

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen vastuullisuuskoordinaattori?

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen vastuullisuuskoordinaattori? Jeff Vinnick / HHOF-IIHF Images

Etsimme jääkiekon 2022 MM-kotikisoihin vastuullisuuskoordinaattoria, jolla on näkemystä ja kokemusta vastuullisuusteemoista, intoa kehittää osaamistaan sekä kyky tarttua toimeen ja saada aikaan.

Työhön kuuluu

- MM-kotikisojen vastuullisuussuunnitelman toimeenpano ja tarpeen mukaan jatkokehittäminen. Pohjasuunnitelma on valmis ja monia käytännön vastuullisuustekoja jo valmisteilla, mutta uusiakin ideoita saa kehittää.
- Suunnittelun ja koordinaation ohella on hallittava myös tekeminen, kisaorganisaatiossa jokainen osallistuu käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta.
- Vastuullisuuskoordinaattori koordinoi MM-kisojen vastuullisuustoimia paitsi kisaorganisaation sisällä, myös yhteistyökumppaneiden ja muiden tärkeiden sidosryhmien kanssa. Työ edellyttää siis yhteispeliä ja kykyä pitää monia lankoja käsissä.
- Tehtävässä täytyy pystyä tuottamaan sisältöä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, sillä vastuullisuuskoordinaattori osallistuu MM-kisojen vastuullisuusviestintään. Muu kielitaito on etu.

Aiempi työkokemus vastuullisuuskokonaisuuksien koordinaatiosta, tapahtumista ja/tai kansainvälisistä projekteista on ehdoton etu, eniten hyötyä tehtävässä on kuitenkin oppimiskyvystä ja hyvästä asenteesta. Työ on itsenäistä ja paineensietokykyä tarvitaan varsinkin kisojen aikana, mutta tarjolla on jatkuvasti sekä oman tiimin että MM-kisoihin linkittyvien yhteisöjen tuki.

Vastuullisuuskoordinaattori toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimissä. Esimiehenä toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja.

Kisojen aikana viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimi palvelee kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Valmistelut painottuvat Helsinkiin, tähän tehtävään valittava henkilö voi toimia kisojen aikana Tampereella tai Helsingissä.

Tässä on vastuullisuustehtävistä kiinnostuneelle mahdollisuus näyttää kykynsä ja kehittää osaamistaan selkeän aikajänteen projektissa, joka tulee näkymään ja kuulumaan koko Suomessa keväällä 2022. MM-kotikisat ovat ensimmäiset jääkiekon MM-kisat, joissa vastuullisuus on näin vahvasti esillä ja vaikuttamassa kisojen käytännön toteutukseen. Tässä tehtävässä pääset siis varmasti sekä luomaan että oppimaan uutta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksyllä 2021 ja jatkuu kesäkuun 2022 loppuun asti. Jo nyt keväällä on mahdollista tulla mukaan kisavalmisteluihin tuntipohjaisesti, mikäli tämä valittavalle henkilölle sopii.


Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 18.3.2021 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot: viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja Suvi Aherto, p. 050 349 6121, tavoitettavissa 8.3. klo 14-15, 9.3. klo 15-16, 12.3. klo 12-13 ja 17.3. klo 13-14.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta