torstai, 11 helmikuu 2021 10:11

Juniori Hermes hakee päätoimista seuravalmentajaa

Juniori Hermes ry on kokkolalainen jääkiekkoseura, jossa pelaa noin 500 lisenssipelaajaa eri ikäluokissa aina luistelukoulusta U20-junioreihin. Missionamme on tukea pelaajia ammattilaispolulle ja tarjota yhteisö, jossa vaalitaan terveellisiä elämäntapoja sekä hyviä sosiaalisia taitoja Tuemme yksilön elämänhallinnan sekä itsensä kehittämisen taitoja kokonaisvaltaisesti. Mestiskaupunkina Kokkola tarjoaa sekä pelaajille että valmentajille polun aina ammattilaisuuteen saakka.

Juniori Hermes hakee nyt päätoimista seuravalmentajaa vastuuvalmentajaksi U12-U14-ikäluokkiin. Lue lisää seuravalmentajan tehtävästä ja rekrytointiprosessista seuran sivuilta.

PS. Juniori Hermes ja yhdeksän muuta seuraa rekrytoivat parhaillaan myös taitovalmentajia päätoimiseen työsuhteeseen. Taitovalmennuksesta voit lukea lisää täältä, uutisesta löytyvät linkit rekrytoivien seurojen sivuille.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta