keskiviikko, 11 marraskuu 2020 10:21

TPS Juniorijääkiekko hakee harrastevastaavaa

TPS Juniorijääkiekko ry hakee oma-aloitteista ja aktiivista harrastevastaavaa Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen.


TPS Juniorijääkiekko on yksi Suomen suurimmista jääurheiluseuroista, joka organisoi lapsille ja nuorille puitteet jääkiekon harrastamiseen asiantuntevassa valmennuksessa. Seuramme pyrkii kaikessa toiminnassaan noudattamaan reilun pelin henkeä sekä innostamaan ja kannustamaan nuoria tyttöjä ja poikia lajin pariin. Nyt haussa olevalla tehtävällä pyrimme kehittämään monipuolisen harrastamisen mahdollisuuksia sekä nais- ja tyttökiekkoa seurassamme.

Tulevat tehtäväsi sisältävät sekä suunnittelua, että valmennusta. Pääpainopiste, n. 70% ensimmäisen vuoden työajasta on tyttö- ja naiskiekon kehittämisessä, jossa pelaajapolun ruohonjuuritason rakentamisen lisäksi toimit myös nuorten pelaajien valmennuksessa. Tehtäviisi kuuluu myös seuran urheilu- ja harrastepolun toiminnan johtaminen, jossa tärkeimpiä tuotteita ovat kiekkokoulu, iltapäiväkerhotoiminta ja erilaiset rekrytointitapahtumat. Vastaat näiden toimien kehittämisestä sekä käytännön toteutuksesta. Annamme sinulle täyden tuen sekä mahdollisuuden kehittää seuramme toimintaa entisestään. Toimit päivittäisessä yhteistyössä seuran valmennuspäällikön sekä ammattivalmentajien kanssa.

Toimit tehtävässäsi nuorempien ikäluokkien oto-valmentajien esimiehenä ja tehtävässä onnistuminen edellyttää, että vietät aikaa mielelläsi myös hallin käytävillä lasten, toimihenkilöiden sekä vanhempien parissa. Lisäksi palat innosta viedä jääkiekon tarinaa eteenpäin ja olet valmis lähtemään markkinoimaan upeaa lajiamme kouluihin ja päiväkoteihin.

Edellytämme kokemusta lastenohjaajana toimimisesta ja ymmärrystä sekä motivaatiota lasten ja nuorten parissa työskentelystä. Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset innovatiivisuutta, johtamistaitoja, organisointikykyä ja näkemystä toiminnan linjausten kehittämisestä. Eduksi katsotaan liikunnan alan ammattitutkinto sekä aikaisempi kokemus seuratyöntekijänä toimimisesta. Ennen kaikkea olet kuitenkin ennakkoluuloton, oma-aloitteinen ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työ on pääasiassa ilta- ja viikonloppupainotteista.

Tehtävä on määräaikainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Edellytämme suostumusta esittää rikoslain (770 1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelo osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakuaika päättyy 30.11.2020 mennessä. Paikka täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran valmennuspäällikkö Sami Aaltonen, puh. 0400 467 950 ­(arkisin klo. 13-15) ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta