torstai, 24 syyskuu 2020 08:38

Jääkiekkoliitto rekrytoi: Aluepäällikkö Pohjoisen alueelle

Jääkiekkoliiton jokaisella kahdeksalla alueella jäsenseurojen toiminnan kehittäjinä työskentelee päätoimisessa työsuhteessa aluepäällikkö ja aluevalmentaja. Nykyisen aluepäällikkömme eläköityessä haemme Pohjoiselle alueelle

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen 30.4.2022 saakka. Työsuhteen määräaikaisuuden peruste on mahdollinen organisaatiomme muutos strategiakauden vaihtuessa kesällä 2022. Onnistuessasi tehtävässäsi työsuhdetta on tarkoitus jatkaa määräaikaisuuden jälkeen sellaisenaan tai organisaatiomuutoksen tuomilla tarkennuksilla.

Olet seuratoiminnassa aktiivisesti mukana ollut kokenut jääkiekon osaaja. Tehtävässäsi onnistuminen edellyttää sinulta sekä vahvaa seuratoiminnan osaamista että ymmärtämystä seuran urheilutoiminnan organisoimisesta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on vahva halu oppia. Sinulla on luontainen halukkuus kehittää lajia ja kehittyä yhdeksi Suomi-kiekon osaajaksi.

Toimit aktiivisesti Pohjoisen alueen seurojen kanssa seurojen arjessa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta Pohjoisen alueen toiminnan tuntemusta sekä mahdollisuutta tehdä ilta-, viikonloppu- ja matkatyötä. Toimipaikkasi sijoittuu Ouluun.

Sinulla on tehtävään vaadittava osaaminen ja soveltuva koulutus. Osaat hyödyntää tietotekniikkaa työssäsi, eikä sinulla mene sormi suuhun haastavampienkaan tietoteknisten asioiden kanssa. Osaat ilmaista asiasi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Vieraiden kielten, mm. englannin- ja ruotsin kielen osaaminen lasketaan sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan eturivissä kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja Pohjoisen alueen seura- ja urheilutoimintaa. Pääset mukaan Jääkiekkoliiton juniori- ja seuratoiminnan ytimeen hyödyntämään omaa osaamistasi.

Hakemus toimeen tulee jättää palkkatoiveineen 30.9.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysymyksiä toimesta voit esittää seuraaville henkilöille:
- Turkka Tervomaa, juniori ja seuratoimintajohtaja 050-369 5113. Yhteydenotot maanantaina 21.9. klo 16:00-17:00, keskiviikkona 23.9. klo 10:00-11:00 tai keskiviikkona 30.9. klo 10:00-11:00.
- Ari Piispanen, seurakehityspäällikkö, 0500-648 927. Yhteydenotot perjantaina 18.9. klo 10.00–11.00 tai torstaina 24.9. klo 14:00-15:00.
 

Suomen Jääkiekkoliitto yksi Suomen suurimmista nuorison kasvattajajärjestöistä, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille suomalaisille mahdollisuus saada jääkiekosta lisäarvoa elämäänsä. Jääkiekkoa harrastaa aktiivisesti noin 200.000 suomalaista, joista yli 71 000:lla on jääkiekon pelipassi. Valtaosa harrastajista on lapsia ja nuoria, minkä vuoksi liiton toiminnalle on asetettu korkeat laatukriteerit. Jääkiekkoliiton vastuulle kuuluu suomalaisen jääkiekon organisointi pois lukien Liiga, joka toimii omana organisaationaan. Suomalaisen jääkiekon vuosien 2018–2022 strategian päämääränä on jääkiekkoperheen monipuolinen kasvattaminen. Toimintaa ohjaavat arvot ovat kunnioitus, yhteisöllisyys, hauskuus ja erinomaisuuden tavoittelu.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta