maanantai, 10 elokuu 2020 10:04

2022 MM-kisaorganisaatio rekrytoi: Oletko sinä MM-kotikisojen markkinointikoordinaattori?

Etsimme jääkiekon 2022 MM-kotikisoihin markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista, jolla on into kehittää osaamistaan sekä kyky tarttua toimeen ja saada aikaan.

- Työhön kuuluu MM-kotikisojen markkinointiviestinnän suunnittelua ja organisointia kotimaan ja kansainvälisiin tarpeisiin: markkinointiviestinnän kanavat, sisällöt ja kampanjakokonaisuudet.
- Suunnittelun ohella on hallittava myös tekeminen, kisaorganisaatiossa jokainen osallistuu myös käytännön tekemiseen rutiineja kaihtamatta.

- Markkinointikoordinaattori osallistuu PR-tapahtumien toteuttamiseen ennen kisoja.

- Tehtävässä täytyy pystyä tuottamaan julkaisukelpoista sisältöä suomeksi ja englanniksi. Somekoordinaattori MM-kisoilla on erikseen, mutta tähän tehtävään sisältyy nettisivujen sisällöntuotantoa.

- Näkemys ja kokemus brändinhallinnasta on etu.
 

Markkinointikoordinaattori toimii MM-kisojen viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimissä. Markkinointiviestintä suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä Jääkiekkoliiton viestintä- ja markkinointiorganisaation kanssa. Työ edellyttää myös tiivistä yhteistyötä kisatapahtuman oikeudet omistavan Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n ja markkinointiyhtiö Infront Sportsin kanssa. Esimiehenä toimii MM-kisojen viestintäpäällikkö.

Aiempi työkokemus markkinointiviestinnän koordinaatiosta, tapahtumista ja/tai kansainvälisistä projekteista on etu, mutta eniten hyötyä tehtävässä on oppimiskyvystä ja hyvästä asenteesta. Työ on itsenäistä ja paineensietokykyä tarvitaan varsinkin kisojen aikana, mutta tarjolla on jatkuvasti sekä oman tiimin että laajan yhteistyöverkoston tuki.

Kisojen aikana viestintä-, markkinointi- ja vastuullisuustiimi palvelee kahdessa kaupungissa, Tampereella ja Helsingissä. Valmistelut painottuvat Helsinkiin ja tähän tehtävään valittava henkilö toimii myös kisojen aikana Helsingissä.

Tässä on markkinoinnin osaajalle mahdollisuus näyttää kyntensä selkeän aikajänteen projektissa, joka tulee näkymään ja kuulumaan koko Suomessa keväällä 2022. Haluamme tehdä kaikkien aikojen kisat, joten myös markkinoinnin kunnianhimotaso asetetaan sen mukaan. Tässä tehtävässä pääset varmasti kokeilemaan ja oppimaan uutta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä 2020 ja jatkuu kesäkuun 2022 loppuun asti.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi 10.9.2020 mennessä osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Lisätiedot: viestintäpäällikkö Suvi Aherto, p. 050 349 6121, tavoitettavissa varmimmin 12.8. klo 11-13, 14.8. klo 11-13, 19.8. klo 14-16 sekä 7.9. klo 13-15.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta