torstai, 02 huhtikuu 2020 14:11

Kiekko-Espoo ry hakee kaudelle 2020-2021 tyttökiekon lajipäällikköä täysipäiväiseen toimeen

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut junioriseura ja Espoon naisten joukkue Suomen menestynein naisten joukkue. Haluaisitko sinä mukaan kehittämään espoolaisten tyttöjen pelaajapolkua?

Haemme kaudelle 2020-2021 tyttökiekon lajipäällikköä täysipäiväiseen toimeen.

Työhön haetaan intohimoisesti nais- ja tyttökiekkoon suhtautuvaa henkilöä. Edellytämme toimeen valittavalta henkilöltä käytännön kokemusta vastaavasta työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana valmennuspäälliköiden tiimiä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Valitun henkilön olisi hyvä tuntea pääkaupunkiseudun tyttökiekkokenttä.

Tyttökiekko on murrosvaiheessa, ja etsimmekin tiimiimme ihmistä, joka ei pelkää ajatella ja kokeilla uusia toimintamalleja.

Toimenkuva sisältää muun muassa alla olevia tehtäviä:
- Valmennuspäällikön tehtävät sekä hallinnollinen vastuu Kiekko-Espoo ry:n tyttöjen juniorijoukkueissa, sekä keskustelua ja yhteistyötä naisten ja tyttöjen kilpaurheilupuolen valmennuspäällikön kanssa, yhteistyön koordinointi poikajoukkueiden kanssa seuran muiden valmennuspäälliköiden kanssa
- Tyttökiekkokoulun sekä tyttöjen harrastetoiminnan koordinointi, markkinointi ja ohjaaminen sekä erillisten rekrytointikampanjoiden järjestäminen ja uusien rekrytointimallien kehittäminen
- Yhteistyöseurojen tyttötoiminnan sparraaminen
- Toimii tyttökiekon yhteyshenkilönä Suomen Jääkiekkoliittoon, osallistuu Suomen Jääkiekkoliiton koulutustapahtumiin sekä tyttökiekkotoimijoiden palavereihin ja kehitysprojekteihin

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työn suorituspaikat ovat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Henkilövalinta suoritetaan avoimen haun kautta. Hakuaika 2.-11.4.2020.

Työsopimus alkaa 1.5.2020 ja on määräaikainen 30.4.2021 saakka. Toimi on tarkoitus vakinaistaa ensimmäisen kauden jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja palkkaustoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisätietoja tyttökiekon valmennuspäälliköltä:
Mari Ahvensalmi, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. & 044 359 5505

 

 

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta