perjantai, 20 marraskuu 2020 10:11

Sana kiertämään: Viisi valttia koronan ehkäisyyn -kampanja haastaa seurat mukaan - hyödynnä valmiit materiaalit

THL:n, VNK:n ja OKM:n Viisi valttia koronan ehkäisyyn -kampanjan tavoitteena on motivoida 18–24-vuotiaita hillitsemään koronaepidemian leviämistä ja muistuttaa heitä viidestä valtista koronan ehkäisyyn.

Jääkiekkoliitto on yhtenä lajiliittona mukana kampanjassa, mutta jotta tärkeä viesti tavoittaa jääkiekkoilevat nuoret mahdollisemman laajasti, toivomme seurojen aktiivista osallistumista kampanjaan seuran kanavia hyödyntäen, jokainen omalla tavallaan. Jokainen postaus on tavoitteen kannalta arvokas, kiitos jo tässä vaiheessa panoksestanne!

Näin seura osallistuu kampanjaan
•    Jaa seuran Instagram-tilillä tai muissa somekanavissasi kampanjan kuvamateriaalien avulla tai omilla kuvillasi tietoa viidestä valtista koronan ehkäisyyn.
•    Kerro omin sanoin postauksissa, minkä kaiken vuoksi viittä valttia kannattaa noudattaa - yksi syy voi hyvin olla esim. se, että jääkiekkoharrastus voi jatkua!
•    Voit myös käyttää kampanjan materiaalipankista löytyviä valmiita esimerkkipostausten tekstejä.
•    Lisää postauksiin hashtag #5valttia

Kampanjan materiaalit
Kampanjan materiaalipankkiin on koottu Instagram feed- ja stories -kuvina kampanjan keskeiset viestit. Instagram-materiaalit on toteutettu suomeksi ja ruotsiksi. Materiaalipankista löytyy myös taustatiedoksi perustiedot kampanjasta, ajankohtaista tietoa koronaviruksesta sekä listaus esimerkkipostauksista.

•    Kampanjakuvia voi ladata käyttöön täältä
•    Kampanjan Instagram Stories GIF-tarrat löytyvät tarinaa tehdessä hakusanalla #5valttia (saatavilla vko 48 alussa)

Kaikkia kampanjan visuaalisia sisältöjä saa jakaa vapaasti ja käyttää parhaaksi katsomallanne tavalla. Valmiita materiaaleja ei kuitenkaan saa muokata (esim. värien muuttaminen, jonkin kuvan osan rajaaminen pois).

Olet nyt

Etsi sivustolta