maanantai, 16 marraskuu 2020 11:33

Joulutauon aikaiset turnaukset ja pelitällit tarkkaan harkintaan

Syyskausi Jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa on kääntymässä loppusuoralle. Sarjat päättyvät suurelta osin viikon 50 aikana, viikolla 51 pelataan enää muutamia siirrettyjä otteluita ja mahdollisia ristiinkarsintoja.

Sarjatauko on perinteisesti ollut erilaisten pelitällien, turnausten ja harjoituspelien järjestämisen aikaa.

Tällä kaudella olemme joutuneet sarjatoiminnassa ja osin myös joukkueiden harjoittelussa luovimaan erilaisten rajoitustoimien kanssa. Jokaisen seuran ja joukkueen onkin hyvä muistaa, että viranomaisten alueellisesti asettamia erilaisia rajoituksia ja suosituksia mm. turnaustoimintaan liittyen tulee noudattaa myös joulutauon aikana.

Jääkiekkoliiton aluepäälliköt käsittelevät aina turnausluvat ja vaikka turnauslupanne joulutauolle olisikin hyväksytty, ei ko. luvassa oteta kantaa viranomaisten rajoituksiin ja suosituksiin.

Mikäli teillä on epäselvyyksiä oman alueenne tällä hetkellä voimassa olevista rajoitustoimista, kannattaa ottaa yhteyttä oman alueen aluepäällikköön. Hyvä on kuitenkin myös huomioida, että viranomaisohjeistus elää tautitilanteen mukaan, eli vielä emme kukaan tiedä mikä on milläkin paikkakunnalla noudatettava ohjeistus joulutauon aikana.

Jääkiekkoliitto toivookin yllä olevat lähtökohdat huomioiden seuroja ja joukkueita harkitsemaan tarkasti erilaisten harjoituspelien, pelitällien ja turnausten järjestämistä ja niihin osallistumista joulutauon aikana.

Näin voimme välttää turhat, jäähalleilta alkavat tartuntaryppäät ja samalla vaikuttaa siihen, että jäähallien ovet pysyvät auki harjoittelua ja tammikuussa taas käynnistyviä sarjoja varten.

Olet nyt

Etsi sivustolta