maanantai, 04 kesäkuu 2018 13:29

Laskutusohje


Rahat saamatta seuralta? -> ohjeet ( avaa )


Maksatus Tasossa ( avaa / lataa )

 

Yleisohjeita:

 

  • Verokortti on toimitettava Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  • Pelit on laitettava maksuun sitä mukaa kun ne on pelattu. Ei voi kerätä pelejä nipuksi vaan on toimittava reaaliajassa max. 3 vrk

 

  • Jos laskutus menee maksuun (yleensä kuukauden 5.päivä), ei sitä enää voi sen jälkeen korjata. Jos huomaat tehneesi virheen pyydä palautusta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

  • Matka-ajat ja –reitit on oltava poikkeuksetta silloin, kun laskutetaan päivärahoja. Tampere-Lempäälä sekä PK-seutu – Vantaa /Kerava –peleistä ei makseta päivärahoja. Matkan ei ole tarpeellista kestää yli 6 tuntia.

 

  • Kaikki pelien palkkiot ja matkakorvaukset maksetaan TASOn kautta. Mikäli et löydä sinulle kuuluvaa peliä (esim. joku kartoitustapahtuma yms.) ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tämä ohje koskee siis niitä pelejä joista SJL (tai sen alueet) on palkanmaksaja.


        * Mestis (vain tuomarit ja otv)

        * Maaottelut (tuom, otv ja toim)

        * kartoitustapahtumat (tuom ja toim)

        * Maajoukkueiden tapahtumat/harjoitusottelut (tuom ja toim)

        * Suomi-sarja (vain tuomarit)

        * SJL:n turnaukset (Piispala, Kuortane, Peurunka jne.)
 

Lisäksi on joitakin sarjoja näiden lisäksi joista alueen kanssa on päätetty laskutuksesta TASOn kautta. Tällä hetkellä mm. Lapin ja Hämeen harrastesarjat.

Jos sinulla on muita matkakuluja (lentoliput, junaliput, parkkimaksut tms.), laskutetaan ne erikseen liiton matkalaskulomakkeella, jossa liitteenä on oltava kyseiset dokumentit. Erillisellä matkalaskulla laskutetaan siis vain kuitilla olevat kulut, muut peliin liittyvä laskutetaan TASOn kautta.

Kun laskutustasi tarkistetaan ja siinä on virheitä / puutteita / huomautettavaa, palautetaan kyseinen peli takaisin käsiteltäväksesi ilman eri huomautusta ja korjattuna se menee seuraavaan maksuerään, joka on menossa maksuun.

Kun tarkistus on aloitettu, ei enää samaan maksuerään voi muutoksia tehdä. Tee siis laskusi huolella ja oikein. 

Olet nyt

Etsi sivustolta

Lunasta nyt

Et ole yksin