Leijonatie

Jääkiekkoliiton Leijonatie tarjoaa myös tytöille mahdollisuuden tavoitella olympiamitalia. Huippu-urheiluun tähtäävä kartoitusvaihe alkaa alueen tapahtumista ja etenee valtakunnallisiin tapahtumiin. Kartoitustapahtumissa on mukana kolme ikäluokkaa, joista vanhimmat pelaajat täyttävät kuluvan pelikauden aikana 16-vuotta.

Kartoitustapahtumien startti, alueelliset Pikku Pohjola -leirit pidetään toukokuussa. Pelaajakartoitus jatkuu elokuussa valtakunnallisella tyttöjen Tulevaisuuden Tähdet -leirillä ja tammi-helmikuussa pidettävällä tyttöjen Pohjola-leirillä, joihin molempiin valitaan n. 70 pelaajaa. Lisäksi ikäluokan kärki kutsutaan jää- ja opiskeluleireille, joita järjestetään 2-4 kauden aikana. Kartoitusikäluokan päätapahtuma on kansainvälinen turnaus European Cup, joka pelataan vuosittain 6-14 maan kesken.

Tyttöjen Leijonatien alkupään pelaajakartoitustapahtumat eivät ole vielä virallista maajoukkuetoimintaa, joten tapahtumat sisältävät omavastuuosuuden leirin kustannuksista. Varsinainen maajoukkuetoiminta Tyttöleijonista Naisten maajoukkueeseen on pelaajille maksutonta.

 

Avaa / Lataa Pelajaakartoitus tytöt kausilla 20-21 ja 21-22

Avaa / Lataa Kartoitusikäluokan tapahtumat ja päivät kaudella 20-21

 

...

Olet nyt

Et ole yksin

Opas tyttö- ja naiskiekkoon

Printtaa opas - klikkaa tätä linkkiä!

Seuraa Leijonat.fi:ssä

Verkkokauppa

Et ole yksin

Seuratoiminnan Helpdesk

Järjestötoiminnassa voi tulla joskus vastaan kysymyksiä, joita itse ei osaa ratkaista tai joiden ratkaisemisessa haluaa tukea ulkopuoliselta asiantuntijalta. Palvelusta vastaa Suomen Olympiakomitea.​

Etsi sivustolta