Pelipassit kaudelle 2019-20

Pelipassi oikeuttaa pelaajan tai toimihenkilön osallistumaan liiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Joukkueen tehtävä on tarkistaa, että jokaisella joukkueen kilpailutoimintaan osallistuvalla (pelaajat, valmentajat, huoltajat, joukkueenjohtajat etc.) on voimassa oleva pelipassi. Seura voi halutessaan hoitaa yksittäisen joukkueen pelipassien oston (huom! pelipassinostajan tehtävänä, on tarkistaa pelaajan/huoltajan oikea sähköposti. Sähköpostiin lähtee pelipassin vahvistusviesti), mikäli näin on seuran toimesta päätetty. Pelipassien osto voidaan myös antaa pelaajien tai näiden huoltajien tehtäväksi, mutta tällöin ostosta (aikataulu ja pelipassiluokka) kannattaa antaa selkeät ohjeet jo hyvissä ajoin, näin pelaaminen onnistuu heti ensimmäisessä sarjapelissä.

Pelipassit ovat junioreilla ikäkohtaisia riippumatta joukkueesta tai ikäluokasta, jossa pelaaja pelaa. Aikuisilla sarjakohtaisia (harraste/kilpasarjat)

Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Mikäli pelipassi ei sisällä vakuutusta on jokainen vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Mikäli pelaajalle/toimihenkilölle lunastetaan vakuutukseton pelipassi, suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

Kauden 2019-20 pelipassien lunastus alkaa 2.5.2019 Olympiakomitean Suomisport-palvelun kautta. Ennen ostoa kannattaa selvittää tarjolla olevat pelipassiluokat. Jääkiekkoliitto perii väärin maksetun pelipassin peruutuksesta/palautuksesta 16€:n käsittelymaksun. Alta ja Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyvät keskeiset asiat pelipasseihin liittyen.
 

...

Olet nyt

Lunasta nyt

Verkkokauppa

Jääkiekkoliiton leirit

Finhockey News

Et ole yksin

Etsi sivustolta