tiistai, 03 elokuu 2021 12:36

Ilmoittautuminen Pohjoisen alueen aikuisten harrastesarjoihin käynnissä 1.9. saakka!

Kirjoittanut

Kilpasarjoissa pelaamisen ja aktiivisen joukkuetoiminnan lisäksi jääkiekkoa voi harrastaa myös kevyemmällä otteella!

Pohjoisella alueella aikuisten harrastekiekkoa pelattiin kaudella 2020-2021 neljässä sarjassa; Kalajokilaakso Liiga, Naisten harrastesarja, Niittyaro Hockey League ja Oulun alue AAA. Valitettavasti korona-viruksen aiheuttamat rajoitukset iskivät erityisesti aikuisten harrastamiseen kovaa ja suurin osa peleistä jäi pelaamatta. Tulevalle 2021-2022 kaudelle alue tarjoaa harrastesarjoja eri tasoisille joukkueille.

Ilmoittautuminen harrastesarjoihin päättyy 1.9., jonka jälkeen lohko- ja tasojaot tehdään ilmoittautuneiden joukkueiden kanssa yhteisessä Teams-sarjapalaverissa maanantaina 6.9. klo 17:00 alkaen. Mikäli joukkueelle ei löydy oikean tasoista sarjaa, sarjamaksu 250€ palautetaan. Sarjamaksu sisältää sarjan hallinnan ja sarjaan liittyvät palvelut (otteluohjelmat, tilasto- ja tulospalvelun, harrastevastaavan palvelut, harrastesarjojen palaverit ja sarjojen kurinpidon). Sarjamaksuun ei sisälly erotuomari-, jäävuoro- tai muita otteluiden järjestämiseen liittyviä maksuja.  

Sarjamaksun yhteydessä hyvitetään 100€ sarjojen keskeytymisestä kaudella 2020-2021 mukana olleille joukkueille.

 

Ilmoita joukkueesi harrastesarjaan mukaan tästä.

 

Harrastesarjaan voi ilmoittautua lähes millä porukalla tahansa, harrastesarjoissa joukkueen ei tarvitse olla rekisteröitynyt yhdistys tai SJL:n jäsen. Kaikilla harrastesarjoihin osallistuvilla pelaajilla tulee olla SJL:n pelipassi ostettuna. 

 

Jotta ottelut saadaan pelattua, tulee joukkueella olla joko oma jäävuoro tai muulla tavoin varmuus jääaikojen saamisesta.

 

Uutuuksina kaudelle 2021-2022 otetaan Pohjoisen alueen harrastesarjoissa käyttöön Jääkiekkoliiton tulospalvelu sekä älykamerakuvaus niissä kaukaloissa, joihin kamerat on asennettu (Pohjoisella alueella: Kajaani, Kalajoki, Liminka, Oulu; Linnanmaa 2, Raksila 1ja2, Oulunsalo sekä Raahe). Tämänhetkisen tiedon mukaan kaikki Jääkiekkoliiton tulospalvelun alaiset ottelut tullaan kuvaamaan ja lähettämään myöhemmin kerrottavan kanavan kautta. Tulospalvelun käyttöön järjestetään koulutus.

 

Lisätietoja:

 

Kari Salminen, harrastevastaava

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 045 127 5906

 

 

 

Ville Koho, aluepäällikkö

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

p. 010 2270247

 

 

 

 

 

 

 

Olet nyt

Pohjoisen alueen toimisto

Sammonkatu 6
90570 Oulu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta