maanantai, 01 helmikuu 2021 10:15

Pohjoisen alueelle uusi harrastevastaava ja tyttökiekkokoordinaattori

Pohjoisen alueelle on valittu tyttökiekkokoordinaattoriksi Janika Saastamoinen ja harrastekiekkovastaavaksi Kari Salminen.

Janikan tehtävänä on edistää ja kehittää alueella tyttökiekkoa mm. auttamalla seuroja rekrytoinnissa, pelitoiminnassa ja viestinnässä. Karin toimenkuvaan kuuluu harrastekiekon edistäminen alueella koa mm. kehittämällä rekrytointia, aikuisten harrastekiekkoa ja viestintää.

Janika Saastamoinen 36 V (sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK)
Jääkiekkoväki tunnistaa minut paremmin nimellä Jasso. ”Urani” jääkiekon parissa olen aloittanut Kuusamon Pallo-Karhuissa, Pakan mimmien riveissä. Kuusamo on edelleen itselleni tärkeä paikka ja vietänkin siellä paljon aikaa luonnon keskellä.

Pelaan aktiivisesti naisten harrastejoukkueessa, joten jäähallit Pohjoisen ja Lapin alueella ovat tulleet varsin tutuiksi. Erikoisuutena mainittakoon maalintekotaito istualtaan.

Aloitin tammikuussa Jääkiekkoliitossa OTO-tyttökiekkokoordinaattorina. Tavoitat minut puhelimitse: 045 125 5478 tai sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kari Salminen (FM) 53 v
Olen yli 700 virallista jääkiekko-ottelua pelannut oululainen.

Opiskeluissani erikoistumisaiheeni oli opiskelijaliikunnan historia ja liikuntapalveluiden kehittäminen. Nykyään työskentelen Oulun korkeakoululiikunnan palveluksessa liikunnanohjaajana.

Aloitin tammikuussa Jääkiekkoliitossa OTO-harrastevastaavana. Minut tavoitat puhelimella: 045 127 5906 ja sähköpostitse: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lämpimästi tervetuloa Leijona-laumaan Janika ja Kari!

Olet nyt

Pohjoisen alueen toimisto

Sammonkatu 6
90570 Oulu

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta