keskiviikko, 06 helmikuu 2019 13:35

Luokkalätkä toi Turussa 1440 koululaista jäälle

Kirjoittanut

Jo 13. kertaa järjestetty Luokkalätkä-tapahtuma kokosi taas turkulaiset 1.–3.-luokkien oppilaat jäälle pelaamaan. Tapahtumaan oli ilmoittautunut mukaan peräti 68 luokkaa, mikä tarkoittaa yhteensä 1440 oppilasta. Luokkalätkä järjestettiin kahdessa osassa: 29.–31.1. Luokkalätkä valloitti Impivaaran jäähallin ja viikkoa myöhemmin, 5.–7.2., Varissuon jäähallin.

Mahdollisemman monen oppilaan toivotaan Luokkalätkän kautta kokeilevan tai pelaavan reikäkiekkoa. Otteluissa pelataan voitoista, mutta tuloksia ei merkata mihinkään. Tavoitteena onkin, että oppilaat saisivat kokea liikunnan iloa ja ikimuistoisen tapahtuman.

 

 

Luokkalätkässä pelivälineenä on tavallista kiekkoa kevyempi reikäkiekko. Niille, jotka eivät halua pelata, on järjestetty erillisiä luisteluharjoitteita ja -leikkejä paikallisten urheiluseurojen toimesta. Varusteita ja pelipaitoja oppilaat saavat lainaan seuroilta ja Jääkiekkoliitolta.  

Tuomarin tehtävissä toimivat jääkiekkoa harrastavat 5.-9.-luokkien oppilaat. Opettajille tapahtuman toivotaan antavan ideoita ja oppia liikuntatunneille.

Tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Turun kaupungin vapaa-aikatoimialan liikuntapalvelukeskus, Suomen Jääkiekkoliitto, TPS, TuTo ja TuKV.

Kuvassa Harri Karjalainen Turun kaupungin liikuntapalveluista

 

 

 
 
 
 

Olet nyt

Länsirannikon toimisto

Humalistonkatu 6
20100 Turku

 

Kunnioita peliä

Finhockey News

OP-mobiili

Jääkiekkoliiton leirit

Suomi-kiekon strategia

Kunnioitus
Yhteisöllisyys
Hauskuus
Erinomaisuuden tavoittelu

Etsi sivustolta