Pelipassitarkistukset otettu käyttöön

Pelipassitietojen siirrossa ulkoisen palvelutarjoajan ylläpitämän ostojärjestelmän rajapinnasta Jääkiekkoliiton järjestelmään on ollut ongelmia, minkä vuoksi kaikki ostetut pelipassit eivät välttämättä ole näkyneet Jääkiekkoliiton järjestelmässä. Vika on korjattu, mutta johtuen useiden viikkojen katkoksesta on vielä mahdollista, että joku yksittäinen pelipassi kesän ajalta on kirjautumatta. Tarkistustemme mukaan kirjautuneita pelipasseja on kuitenkin lähes 100 %.

Järjestelmässä näkyvät pelipassit ovat varmasti voimassa. Jos pelipassia ei järjestelmässä näy, sen voimassaolon voi itse varmistaa syöttämällä omat tietonsa ostopalveluun (https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/). Ostojärjestelmä kertoo voimassaolevan pelipassin.
Jääkiekkoliitto on nyt palauttanut voimaan automaattisen eston järjestelmässä pelipassittoman henkilön liittämiseksi ottelukokoonpanoon viime kausien tapaan.

Joukkueenjohtajan tehtävänä on varmistaa kaikkien pelaajiensa pelipassitilanne.
Ottelukokoonpanon vahvistavan henkilön on varmistuttava pelipassien voimassaolosta ennen ottelukokoonpanon vahvistamista. Koska pelipassitarkstus on nyt päällä, mahdollisessä epäselvässä tapauksessa jos on varma siitä että pelipassin pitäisi olla voimassa (joukkueenjohtaja on tarkistanut pelipassinostosta tai tai henkilöltä maksukuitista), voi asian selvittää liiton pelipassivastaavan kanssa virka-aikana perjantaihin 15.9. klo 16.00 mennessä. Viikonloppuna emme päivystä mahdollisten pelipassittomien pelaajien vuoksi vaan joukkueenjohdon velvollisuus on viimeistään nyt tarkistaa että kaikki on kunnossa. Jos pelaajalla ei järjestelmässä ole pelipassia voimassa viikonloppuna, ei häntä saa kokoonpanoon eikä hän voi pelata riippumatta siitä, onko pelaajan/huoltajan mielestä pelipassi kunnossa. Tällainen pelaaja on aina edustuskelvoton.
 

Olet nyt

Etsi sivustolta