torstai, 08 elokuu 2019 09:43

Tyttöjen sarjatoiminta 2019-2020

B - F -Tyttöjen sarjatoiminta kaudella 2019-2020

Tyttöjen sarjatoimintaa tulevalle kaudelle on suunniteltu kevään mittaan ja useat seurat ovat ilmaisseet halukkuutensa osallistua tyttöjen sarjatoimintaan, mutta samalla myös todenneet, että eivät pysty mahdollisesti pelaamaan hirveän isoa määrää sarjapelejä tyttöjen puolella.

Sarjamaksut

Tyttöjen sarjamaksut ovat tulevalla kaudella 320 € / joukkue. Mikäli joukkue osallistuu sarjatoimintaan pienemmällä pelimäärällä, lasketaan sarjamaksua myös samassa suhteessa. Sarjamaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä täysimääräisenä ja mikäli seuralla on toiveena pelata esim. 50 % peleistä, niin seuralle palautetaan puolet sarjamaksusta.

Tyttösarjat

Kilpailusääntömuutosten myötä tytöillä ei ole tulevalla kaudella varsinaisia ikärajoja, mutta tyttöjoukkueiden ikärakenneajatus pysyy edelleen samana. Tämä tarkoittaa sitä, että erikseen ei tarvitse hakea ”yli-ikäisille” pelaajille poikkeuslupia, vaan seuran urheilutoiminnasta vastaavan tehtävänä on sijoittaa tytöt oikeisiin peliryhmiin ja valvoa oman seuran tyttöjen osallistumista jokaiselle pelaajalle oikean tasoiseen sarjaan.

Tyttösarjat tulevalla kaudella:

B-C -tytöt (2002-2005 syntyneet) = Pelejä täydessä sarjassa 20-26 kpl

D-tytöt (2006-2007 syntyneet) = Pelejä täydessä sarjassa 18-24 kpl

E-tytöt (2008-2009 syntyneet) = Pelejä täydessä sarjassa 16-20 kpl

F-tytöt (2010 syntyneet ja nuoremmat) = alueiden itse järjestämät pelitapahtumat

F-tyttöjen pelitapahtumat ovat jokaisen alueen itse järjestämää toimintaa.

Tyttöjen sarjatoiminnassa ei ole erikseen edustusoikeuksia tulevalla kaudella myöskään C/B-tyttöjen sarjassa, eli tarvittaessa tyttöjoukkue voi lainata pelaajan toisesta seurasta pelaamaan, vaikka pelaaja olisikin jo edustanut toista seuraa.

 

Ilmoittautuminen sarjoihin ja tyttösarjojen pelaaminen

Seuroilla on erilaisia tarpeita tyttösarjoihin osallistumiseen ja Jääkiekkoliitto haluaakin tarjota kaikille tytöille / tyttöjoukkueille mahdollisuuden osallistua tyttöjen sarjatoimintaan tulevaisuudessa jokaisen tarpeet mahdollisimman hyvin huomioiden.

Tavoitteena siis, että jokainen seura voi osallistua tyttöjen sarjatoimintaan omien mahdollisuuksiensa rajoissa. Jokainen tyttöjoukkue voi toivoa itselleen sopivaa pelimäärää tulevalla sarjakaudella. Pelimäärätoive asetetaan ilmoittautumisen yhteydessä palvelusivustolla kohtaan ”TOIVEET”.
Ilmoittautuminen päättyy tyttöjen sarjoihin 1.9.2019

Lopputurnaukset

Tyttöjen kauden 2019-2020 lopputurnaukset tullaan järjestämään huhtikuussa 2020. Lähetämme tyttöjen lopputurnauksista infoa seuroille mahdollisimman pian. Lopputurnaukset tullaan järjestämään kaikissa yllä mainituissa sarjoissa.
Näiden lopputurnausten lisäksi pelataan myös C- ja A-tyttöjen SM-turnaukset, joissa kilpaillaan seuratyön paremmuudesta. SM-turnausten osalta tutustuttehan kilpailusääntöihin.

 

Mikäli joukkueilla herää kysymyksiä sarjoista ym., ottakaa yhteyttä omaan seuraan ja seuran yhteyshenkilöt keskustelevat mahdollisista kysymyksistä sarjan järjestäjän kanssa.

 

Kai Halme
Kilpailutoimen koordinaattori
+358 (0)10 2270 245
e-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta