perjantai, 19 huhtikuu 2019 13:39

Palvelusivuston uusi kausi alkaa 2.5. - ilmoittautumisaika useisiin sarjoihin päättyy 15.5.

Uusi kausi 2019-2020 avataan 2.5.2019 palvelusivustolle.

YHTEYSHENKILÖT

Pyydämme ENSIMMÄISEKSI kaikkia seuroja ja joukkueita päivittämään YHTEYSHENKILÖNSÄ, jotta alkavaa kautta koskevat uutiset ja viestit tavoittavat varmasti heti tästä alkaen kaikki.

SEUROILTA olisi löydyttävä minimissään seuraavat kontaktit: puheenjohtaja, toiminnanjohtaja (tai vastaava), valmennuspäällikkö, junioripäällikkö (jos on), yhteyshenkilö, sihteeri. Sama henkilö voi olla tarpeen mukaan useampanakin kontaktina, pääasia että jakelua varten aina löytyy kontakti.

JOUKKUEILTA tulisi löytyä minimissään tässä vaiheessa joukkueenjohtaja ja vastuuvalmentaja. Kauden alun lähestyessä on kaikki pelaaja-aitiossa toimivat toimihenkilöt oltava laitettuna, vain heillä on oikeus otteluissa sitten jatkossa aitiossa olla. Ottelukohtaiset joukkueen toimihenkilöt tulevat ensi kaudella tulemaan pelaajien tavoin pelipassitarkastuksen piiriin.

LUE tarkasti käyttöohjeet ja kuinka mm. henkilöt itse muuttavat tietonsa oikeiksi.

ILMOITTAUTUMISET

Seuran on 2.5. alkaen hoidettava ilmoittautumiset seuraaviin syksyllä alkaviin sarjoihin. Ilmoittautuminen on tehtävä 15.5. mennessä seuraaviin sarjoihin:

* Naisten Liiga
* Miesten Suomi-sarja

* Miesten II divisioona
* Nuorten SM-Liigan alkusarja
* Nuorten Mestiksen alkusarja
* Nuorten Suomi-sarjan karsinta
* B-nuorten SM-alkusarja
* B-nuorten Mestis karsinta

* B-nuorten Suomi-sarjan karsinta
* B2-nuorten SM-alkusarja
* C-nuorten SM-karsintasarja
* C-nuorten Mestiskarsinta

* C-nuorten Suomi-sarjan karsinta
* C2-AAA taso
* C2-AA taso
* D1-AAA taso
* D2-AAA taso

Kaikkiin muihin sarjoihin toivotaan ilmoittautumisia myös 15.5. mennessämutta niihin ilmoittautumisaika päättyy kuitenkin vasta 15.8.

Muistathan ilmoittaa kaikki seuran joukkueet samalla ilmoittautumisella. Ilmoittautuminen tehdään etukäteisvalmistelun perusteella, eli ilmoittaudutaan Nuorten, B-nuorten, B2-nuorten ja C-nuorten tasoilla niihin sarjoihin joihin on joko peritty paikka tai sitten myönnetty villi kortti. C2 AAA, C2 AA, D1AAA ja D2AAA sarjoihin ilmoittaudutaan sen mukaan miten alueiden valmitelutyössä paikat sarjoihin jaettiin. Jos joku ilmoittaa joukkueensa näihin sarjoihin ilman, että siihen on paikkaa myönnetty, tullaan ilmoittautuminen muuttamaan alemmalle tasolle automaattisesti.

Sarjailmoittautuminen on voimassa vasta, kun sarjamaksu on maksettu ja maksu on kirjautunut SJL:n järjestelmään. Maksu tapahtuu ilmoittautumisen yhteydessä Maksuturvan maksupalvelun kautta. Maksua ei ole mahdollista suorittaa muilla tavoilla. Sarjailmoittautuminen on tapahtunut vain silloin, kun ilmoittautuminen on tehty ja sarjamaksu on maksettu ilmoittautumisaikana Maksuturvaa käyttäen.Maksuturvan käyttö edellyttää seuran perusyhteystietojen tallennusta, järjestelmä ohjaa niiden täyttämiseen.

HUOM! Tarkista samalla, ettei seurallasi ole maksamattomia laskuja liitolle tai erotuomarikerhoille. Tulemme tarkistamaan reskontran ennen 15.5. ja kilpailusääntöjen mukaisesti emme voi ottaa sarjoihin joukkueita seuroista, joilla ovat päättyneen kauden velvollisuudet hoitamatta. Eritoten palvelusivustolla on avoinna paljon mm. juuri laskutettuja et-koulutusrahalaskuja. Samoin pelaajaliikennesiirtolaskut menneeltä kaudelta tulevat sinne lähipäivinä joten nekin on maksettava 15.5. mennessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu Seurasivustolla seuran tunnuksilla.

Seurasivustolla on kohta sarjailmoittautumiset, josta voi valita joukkueen, jonka haluaa ilmoittaa sarjaan, alueen ja sarjan johon ilmoittaudutaan. Joukkue ilmoitetaan aina oikean ikäluokan joukkueena. Esim B2 ikäluokkaan ilmoitetaan seuran B2 joukkue, ei C tai B joukkue. Jos joukkue on uusi, toimitaan uusista joukkueista annetun ohjeen mukaan (ilmoitus joukkueesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) ja joukkue ilmoitetaan vasta kun se löytyy järjestelmästä. Ei siis ilmoiteta varmuuden vuoksi jotakin väärää joukkuetta.

Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan KAIKKI toiveet sarjaohjelman tekoa varten, niitä ei kerätä muulla tavalla. Lisäksi jokaisen joukkueen on ilmoitettava kaksi peliaikaa. Etelän alueen joukkueilla on mahdollisuus antaa kaksi pelivuoroa jotka on oltava eri viikonpäivinä, muiden alueiden joukkueiden on annettava kaksi eri viikonpäivää. Toivomme että mahdollisimman moni pystyy pelaamaan kotipelinsä arkena ainakin vaihtoehtoisena pelipäivänä. Tulevalla kaduella ainakin vanhempien juniorien paikallispelit tullaan pelaamaan arkipäivinä.

Kun siirrytään valtakunnallisiin ikäluokkiin (C ja vanhemmat) ovat joukkueiden ikäluokat siitä alkaen kirjaimina (Seura C, ei siis enää Seura 04). C-joukkueen tunnukset ovat entiset C joukkueen, 04-ikäluokan tunnukset siis loppuvat käytöstä tässä kohtaa.

 Leijonaliigaa, harrastesarjoja ja III-V divisioonia lukuunottamatta KAIKKI muut ilmoitetaan sarjoihin valitsemalla alueeksi SJL ja sieltä ko. tasolle johon joukkue on alueella sovittu ilmoitettavan tahi on saanut paikan pelaamalla päättyneen kauden perusteella tai saamalla villi kortti -paikan.
II-divisioonan joukkuieet ilmoittautuvat siihen lohkoon mikä on toiveena, tämä ei kuitenkaan tarkoita että joukkue pelasi ko. lohkossa. Lohkojako tehdään kun ilmoittautuneet joukkueet ovat selvillä.

SEUROJA pyydetään keskitetysti ilmoittamaan tiedossaan olevat kotihalliensa estepäivät (halli ei ole käytössä jääkiekon pelamaiseen, esimerkiksi taitoluistelukisat tai konsertti tms.). Yksi ilmoitus per halli riittää, koordinoikaa toisia seuroja jos hallissanne on useita seuroja käyttäjinä. Halliesteet ilmoitetaan osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhteydenotot: 
* sivuston toiminta - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM! Joukkueen salasanat - yhteys seuraan, ei liittoon. Seuralla on kaikkien joukkueiden salasanat.

* sarjamaksun suuruus, laskujen maksu - sarjan järjestäjä

* uudet joukkueet (muut kuin leijonaliiga jotka tehdään seuran toimesta itse) - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
HUOM! Uusia leijonaliigajoukkueita ei ilmoiteta perustettavaksi, vaan seura tekee ne itse palvelusivustollaan.

* seurasiirrot - Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Etsi sivustolta