maanantai, 14 tammikuu 2019 09:51

Työharjoittelija Jääkiekkoliiton ja Naisten MM-kisojen myynti- ja markkinointitiimiin

Tehtävään kuuluvat lipunmyynnin, tapahtumamarkkinoinnin ja yhteistyökumppanivastineiden avustavat tehtävät.

Myynnin- ja markkinoinnin harjoittelijana toimit tiimin tukena osaamisesi puitteissa. Tehtävä sisältää mm. lipunmyynnin käytännön tehtäviä – tilausten käsittelyä ja postitusta sekä tapahtumamyynnin avustavia tehtäviä Naisten MM-kisoissa ja kevään muissa turnauksissa ja maaotteluissa. Tapahtumamarkkinoinnin osalta tehtävä sisältää markkinointipaikkojen varaamista ja materiaalien toimittamista valittuihin medioihin. Yhteistyökumppanivastineiden osalta se tarkoittaa mm. lippujen ja materiaalien koordinoimista markkinointitiimin alaisuudessa. Tehtävää tarkennetaan osaamisen mukaan.

Toivomme, että sinulla on taustalla tehtävään sopivia korkeakouluopintoja. Omaat hyvät IT-valmiudet (Ms Office) ja mahdollisesti tuntemusta Adoben PhotoShop -ohjelmasta. Olet nopea oppimaan uutta ja sinulla on erinomainen asiakaspalveluasenne. Luonteeltasi olet aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut sekä omaat kyvyn oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta Naisten MM-kisojen aikaan tulee työpiste olemaan Espoon Metro Areena. Harjoittelu alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää huhti-toukokuun loppuun. Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön sekä vaihtelevia tehtäviä osaavassa tiimissämme.

Harjoittelu on palkaton, mutta korvaamme päivittäiset ateriat harjoittelun aikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Harjoitteluhaku on auki 20.1.2019 asti. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Mahdolliset kysymyksen tehtävästä voit laittaa sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta