tiistai, 08 tammikuu 2019 13:41

Hallitsetko videot, pysyykö kynä kädessä? SJL hakee video-osaajaa vuoden määräaikaisella sopimuksella

Jääkiekkoliitto hakee määräaikaiseen työsuhteeseen video-osaajaa, joka hallitsee videoiden teon uutis- ja mainostarkoituksiin nopealla työrytmillä. Videoiden tekstitysten lisäksi työhön kuuluu myös verkkouutisten kirjoitusta, minkä vuoksi sujuva suomen kielen kirjoitustaito on yksi työn edellytyksistä.

Edellisten lisäksi kokemus valokuvauksesta ja streamauksesta ovat molemmat plussaa. Hakijalta ei edellytetä jääkiekon lajituntemusta.

Työsuhde alkaa helmikuussa/sopimuksen mukaan ja päättyy vuoden 2019 loppussa/tammikuussa 2020. Työpaikkana toimii Jääkiekkoliiton toimisto Helsingin Pasilassa, työ edellyttää myös jonkin verran liikkumista pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Lisätiedot:
Viestintäpäällikkö Henna Malmberg, p, 040 573 7572 – soittoajat ke 9.1. klo 9-10 ja 13-14 & pe 11.1. klo 10-12.

Hakemukset:
Lähetä CV, palkkatoiveesi, videomuotoinen hakemuksesi ja linkit muihin työnäytteisiin (kirjoitetut jutut ja videot) viim. su 13.1. osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hakijoille ilmoitetaan jatkosta viikon 3 aikana.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta