torstai, 03 tammikuu 2019 14:46

Juniori Jokipojat ry hakee päätoimista seuravalmentajaa

Juniori Jokipojat ry on Joensuussa toimiva jääkiekkoseura, jonka toiminnassa on mukana lähes 450 pelaajaa. Seuran toimintaa koordinoi hallitus ja sitä toteuttaa omalta osaltaan palkattu henkilökunta. Seuralla on toimintaa kaikissa ikäluokissa luistelu- ja kiekkokoulusta A-nuoriin.

Toiminnan kasvaessa haemme seuravalmentajaa vastaamaan E- D ikäluokkien valmennuksesta.

Tarjoamme mukavan työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä valmentajana kasvavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä, johon kuuluvat valmennettavien pelaaajien ja heidän perheidensä lisäksi toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö sekä taitovalmentaja.

Odotamme valmentajalta aiempaa valmennuskokemusta eri ikäluokkien osalta sekä innostunutta ja positiivista asennetta. Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Tule mukaan huippujoukkoomme!

Toimenkuvaa tarkennetaan ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen ja lisätiedot:
valmennuspäällikkö Simo Karjalainen, p. 044 0112623 & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
toiminnanjohtaja Jarmo Mustonen, p. 050 5508093 & Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Olet nyt

Näin palvelu toimii

Julkaisemme tällä sivulla seurojen rekrytointi-ilmoituksia, joissa haetaan osa-aikaisia tai päätoimisia työntekijöitä. OTO-tehtävien haut tapahtuvat seurojen omien kanavien kautta.

Julkaistavat tekstit voi lähettää osoitteeseen: jutut@leijonat.fi

Etsi sivustolta