tiistai, 31 elokuu 2021 10:17

Koronarokotteiden jälkeen suositellaan välttämään äärimmäistä fyysistä rasitusta kolmen vuorokauden ajan

THL:n julkaisemassa suosituksessa linjataan, että kolmen vuorokauden ajan koronarokotteen saannista vältettäisiin varotoimena äärimmäistä fyysistä rasitusta. 

Jääkiekkoliitto suosittaakin, että seuroissa noudatettaisiin THL:n ohjeistusta ja kolmen vuorokauden ajan koronarokotteesta kunkin pelaajan harjoittelu järjestettäisiin normaalia kevyemmin.

Pelit pyritään ensisijaisesti pelaamaan sarjaohjelman mukaisesti. Mikäli rokoteaikatauluihin on mahdollista vaikuttaa, kannattaa pelaajien rokotukset pyrkiä ajoittamaan siten, ettei suuri osa joukkueen pelaajista joudu olemaan samaan aikaan pois peleistä. 

Jos pelaaja kuitenkin saa rokotteen kolmen päivän aikaikkunan sisällä ennen oman joukkueen peliä, voi korvaavia pelaajia lainata seuran muista joukkueista normaalisti kilpailusääntöjen puitteissa.

Jos valtaosa joukkueen pelaajista saa rokotteen juuri ennen peliä ja pelaajien lainaaminen muista seuran muista joukkueista ei ole mahdollista, ottelun siirtoa toiseen ajankohtaan on mahdollista anoa Jääkiekkoliiton kilpailuosastolta.

Olet nyt

Etsi sivustolta