maanantai, 04 syyskuu 2017 10:45

Harrastekiekko taipuu viikarista vaariin – Myös tytöille ja naisille!

Kilpasarjoissa pelaamisen ja aktiivisen joukkuetoiminnan lisäksi jääkiekkoa voi harrastaa myös kevyemmällä otteella.

Yli 8-vuotiaille tarkoitettu Caruna Easy Hockey on tarkoitettu lapsille ja nuorille, jotka haluavat harrastaa keskimäärin kerran viikossa. Kaudella 2016-17 alkaneeseen toimintaan lähti ensimmäisellä kaudella mukaan peräti 47 seuraa, listaa tänä vuonna mukana olevista seuroista päivitetään Leijonat.fi –sivustolle, josta myös löytyy lisätietoa Easy Hockey -harrastamisesta. Caruna Easy Hockey –kausi käynnistyy lokakuun alussa, aloitus vaihtelee seuroittain.  

Myös aikuisille – naisille ja miehille – löytyy omia harrastekiekkoryhmiä, osassa pelaillaan omalla porukalla ja osassa joukkue osallistuu harrastesarjaan. Keväisin osassa halleista ja seuroista pääsee pelaamaan rullakiekkoa kun jäät on kauden päätteeksi sulatettu.

Saat selville oman paikkakuntasi harrastekiekkotarjonnan joko lähiseuran kautta tai olemalla yhteydessä oman alueesi harrastekiekkovastaavaan.

Etelä
Häme
Keskimaa
Kymi-Saimaa
Lappi
Länsirannikko
Pohjoinen
Savo-Karjala

 

Alta löytyvät Harraste- ja seniorikiekon säännöt, muista tarkistaa vielä omalta alueeltasi eri harrastesarjoja koskevat säännöt ja vaatimukset!

 

...

Olet nyt

Etsi sivustolta