perjantai, 03 syyskuu 2021 20:11

Leijonat TV:n toiminta käyntiin takkuillen – Pahoittelemme häiriötä!

Ensimmäiset lähetykset Leijonat.tv:n kautta lähtivät maailmalle tänään, mutta alkukankeudelta ei vältytty. Lähetyksissä oli ongelmia, eikä otteluita ole päivän aikana saatu suunnitellusti näkymään.

- Yhtäkkinen kysyntä oli niin kova, ettemme olleet osanneet varautua siihen palvelinkapasiteetin osalta, palvelusta vastaavan Sportwayn toimitusjohtaja Daniel Franck pahoittelee.

- Eihän tämä ihan unelma-alku ollut. Ensimmäiset striimit toimivat osin, mutta eivät missään nimessä tasolla, jolla niiden olisi pitänyt tänään olla. Moni otteluista jäi näkemättä ja myöskään grafiikkaa emme saaneet lähetyksiin, Jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen sanoo.

Lähetyksistä ja tekniikasta vastaavan ruotsalaisen Sportwayn IT-asiantuntijat tekevät töitä tilanteen korjaamiseksi, ja lähetysten toivotaan toimivan jatkossa paremmin.

- Toivomme katselijoilta kärsivällisyyttä. Uskomme, että palvelusta tulee erittäin hyvä, mutta kuten monissa IT-projekteissa, tässäkin alku on näemmä haasteellinen. Todella toivon, että huomenna ja tulevaisuudessa ottelut näkyvät , Nurminen summaa.

Leijonat.tv näyttää jatkossa kaikki Naisten Liigan, U20 SM-sarjan, U20 Mestiksen, U18 ja U16 SM-sarjojen ja miesten Suomi-sarjan ottelut ja tuhansia muita jääkiekko-otteluita, mukaan lukien nuorisomaajoukkueiden yksittäisiä turnauksia.

Syyskuussa, palvelun ollessa vielä beta-vaiheessa, palvelun käyttö on ilmaista, mutta vaatii kirjautumisen.

Linkkejä:
- Leijonat.tv
- 3.9. julkistu uutinen Leijonat.tv-palvelusta

Olet nyt

Etsi sivustolta