maanantai, 23 elokuu 2021 14:17

Leijona-kiekkokoulun infopaketti 21-22

Ajankohtaiset nostot:

 • Uusia LKK-materiaaleja tilattavissa:
  • osallistujan käyntikertojen seurantaan Leijona-passi
  • osallistujan osaamisen huomiointiin Leijona-tarroja
  • osallistujan palkitsemiseen Leijona-mitali
  • tarkemmat tiedot ja ohjeet tilaamisesta tässä kirjeessä
 • LEIJONAKIEKKOKOULU.FI -sivuston päivittäminen
  • valtakunnallinen markkinointi alkaa noin viikolla 36. Tätä ennen tarvitsemme ajankohtaiset tiedot seuroilta. Tarkemmat tiedot ja ohjeet tämän kirjeen lopussa.
 • Leijona-kiekkokoulujen varusteet tilattavissa
  • tilaukset 3.9 mennessä, tarkemmat tiedot ja ohjeet kirjeen lopussa

 

Leijona-kiekkokoulu nimen, logon ja sisältöjen käyttö

Miten seura voi ottaa Leijona-kiekkokoulun nimen käyttöön?

Leijona-kiekkokoulu on ainutlaatuinen brändi lasten liikunnassa. Lajin näkyvyyden ja yhteisen markkinoinnin näkökulmasta olisi tärkeää, että mahdollisimman monessa seurassa kiekkokoulu toimisi Leijona-kiekkokoulun nimellä ja logolla.

Seura voi hyödyntää myös omia markkinointinimiä kiekkokoulutoimintaan, näissä tapauksissa suosittelemme yhdistämään Leijona-sanan kiekkokoulun nimeen (pl. kaupallisten toimijoiden nimet). Vähimmäissuositus on käyttää seuran kiekkokoulusivuilla ja materiaaleissa Leijona-kiekkokoulun logoa sekä infolausetta: Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella.

LINKKI LKK-Materiaalipankkiin

 

Minimikriteerit LKK-seuralle, jolla on yhteistyökumppani kiekkokoululla (esim. Telia kiekkokoulu)

HUOM! Nämä kriteerit pitää täyttää, jotta seura on oikeutettu tuettuihin LKK-materiaaleihin

 

Seuralle, joka käyttää muuta nimeä kuin Leijona-kiekkokoulu

 • Leijona-kiekkokoulu nimi ei käytössä mutta LKK-logot nettisivuilla ja materiaaleissa (Esim. Karhu-Kissat kiekkokoulu)
 • Teksti nettisivuilla ja markkinointimateriaaleissa - Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella

 

Leijona-kiekkokoulu nimeä käyttävät seurat

 • Leijona-kiekkokoulu nimi käytössä (esim. Markon ja Jennin Leijona-kiekkokoulu tai Hermes Leijona-kiekkokoulu)
 • LKK-Logot käytössä nettisivuilla ja markkinointimateriaaleissa
 • Teksti nettisivuilla ja markkinointimateriaaleissa - Kiekkokoulu toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla, ja ohjaajat on koulutettu Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksella

 

 

LEIJONA-KIEKKOKOULUN LOGO

 

 

Leijona-kiekkokouluja varten uusia materiaaleja

Jääkiekkoliitto on tuottanut uusia materiaaleja. Lasten käyntikertojen seurantaan on tuotettu uusi Leijona-passi, joka on taitettuna luottokortin kokoinen. Lapsen osaamisen edistymisen huomioimiseen on tuotettu Leijona-tarroja (1 arkissa 28 tarrraa), jotka voi kiinnittää esim. kypärään. Nämä tuotteet on seuroille tilattavissa postituskulujen hinnalle. Lisäksi seurat voivat tilata Leijona-kiekkokoulumitaleja lapsen palkitsemiseen kiekkokoulun puolessa välissä ja/tai lopussa.

Alla olevien tuotteiden tilausohjeet:

Leijona-passit ja -tarra-arkit: Elokuun ajan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.(viestiin toivotut määrät, x kpl passeja ja x kpl tarra-arkkeja (1 arkissa 28 tarraa), toimitusosoite ja yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero), syyskuusta lähtien tuotteet tilattavissa Jääkiekkoliiton verkkokaupasta

Leijona-mitali: Elokuun ajan tilaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.(viestiin toivottu määrä, laskutustiedot, toimitusosoite ja yhteyshenkilön puhelinnumero). Leijona-mitalit maksavat 1,25 € (ALV 0%). Syyskuussa tiedotamme uudesta Jääkiekkoliiton asiakasportaalista Merkkikeskuksen palvelussa, josta seurat voivat tehdä itse tilauksia mm. Leijonakiekkokoulu -mitalista ja vastaavista tuotteista.

  

 

Leijona-kiekkokoululaisten rekisteröinti

On koko jääkiekon; lajiliiton, seuran ja harrastajan etu, että pelaajat rekisteröidään ja vakuutetaan. Leijona-kiekkokoululaisen rekisteröintiin ja vakuuttamiseen on kaksi vaihtoehtoista tapaa.

 • Seura koordinoi Leijona-kiekkokoululaisten rekisteröinnin ja vakuuttamisen. Seura kerää osallistujalta tarvittavat tiedot esim. ilmoittautumisen yhteydessä ja lunastaa kootusti osallistujille seurapassit -> Katso tarkemmat ohjeet

 

TAI

 • Seura ohjeistaa jokaista osallistujaa lunastamaan itse seurapassin ja vakuutuksen. Seurapassin ohjeet tulisi löytyä seuran nettisivuilta sekä ne tulisi toimittaa osallistujalle esim. sähköpostilla.

VINKKI! Hyvä tapa saada osallistuja lunastamaan seurapassi on laittaa tietokone Jäähallin aulaan ja pyytää osallistujaa lunastamaan seurapassi heidän saapuessaan Leijona-kiekkokouluun.

 

Lisää tietoa pelipasseista

 

 

LKK-ohjaajakoulutukset

Uudistunut LKK-ohjaajakoulutus sisältää viisi moduulia, joista voidaan räätälöidä seuran tarpeiden mukainen koulutuskokonaisuus. Kiinnostuneen seuran tulee olla yhteydessä oman alueen aluevalmentajaan.

Katso täältä Leijona-kiekkokoulun ohjaajakoulutuksen rakenne

 

LEIJONAKIEKKOKOULU.FI sivusto

Jääkiekkoliitto on koonnut osoitteeseen leijonakiekkokoulu.fi kaikkien halukkaiden seurojen kiekkokoulutoimintaa koskevat tiedot. Tietoja päivitetään kaudelle 2021–22. Leijona-kiekkokouluja voi etsiä kaupungeittain, haluamme näin helpottaa lähimmän kiekkokoulun löytämistä silloin, kun perheellä ei ole jääkiekkotaustaa ja/tai lähiseurojen tuntemusta. Sivustolle ohjataan lasten kiekosta kiinnostuneet perheet osana syksyn valtakunnallista markkinointikampanjaa, joka käynnistyy noin viikolla 36.

Sivustoa varten tarvitsemme seuralta seuraavat tiedot: paikkakunta/kunnat, linkki seuran nettisivujen kiekkokouluosioon. Täytä oman seurasi tiedot tästä 30.8.2021 mennessä.

 

Leijona-kiekkokoulu ja materiaalituki seuroille

Seuroilla on mahdollisuus hankkia LKK-tuotteita Jääkiekkoliiton alennetuilla hinnoilla. Tuote-esittelyt ja tilauslinkki löytyvät alta, tilaus on tehtävä 3.9.2021 mennessä.

Linkki materiaaliesitteeseen

Linkki syksyn 2021 tilauslomakkeeseen

Avaa / Lataa Tuote-esittelyt 2021-2022

 

Lopuksi vielä kannustus seuroille kaiken infotulvan keskeltä : SJL:n toimihenkilöt mielellään neuvovat seuroja Leijona-kiekkokoulun käynnistämisessä ja kehittämisessä. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä ja kasvatetaan Suomen suurinta jääkiekkojoukkuetta. 

 

 

Olet nyt

Etsi sivustolta