maanantai, 27 heinäkuu 2020 09:22

#Seurasydän kutsuu mukaan syyskuussa – Seurapaitapäivää juhlitaan tiistaina 29.9.

Kevät oli koronan vuoksi poikkeuksellisen haasteellista aikaa urheiluseuroille. Harjoitukset, kilpailutoiminta, ottelut, turnaukset ja valmennus keskeytettiin tai järjestettiin poikkeuksellisilla tavoilla.​ Syksyllä Seurasydän nousee jälleen liputtamaan seuratoimintaa ja sitä yhteisöllisyyttä, jota kaikki keväällä kaipasimme. On aika tavoittaa nykyinen seuraväki ja kutsua mukaan myös uudet seurasydämet.​ Seurapaitapäivää juhlitaan jälleen tiistaina 29.9., harrastusviikkoa 7.-13.9.

Seurasydän on seurojen kampanja, jonka me kaikki luomme yhdessä mm. käyttämällä omissa sosiaalisen median kanavissa #seurasydän-tunnistetta. Seurasydän näkyy urheiluseurojen ulkopuolelle seuran ja sen jäsenten kautta. Seurasydäntä voivat kasvattaa niin juniorit, liikkujat, talkoolaiset, fanit, huippu-urheilijat, lajiliitot kuin kumppaniyritykset.  

Yhdistysten ja koulujen yhteistä valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään syyskuussa (7.-13.9.).  Harrastusviikko tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustuttaa uusia lapsia ja nuoria seuratoimintaan ja tukee hienosti seurasydän-kampanjaa: harrastusviikko kutsuu lapset ja nuoret kokeilemaan seuran toimintaa ja seurasydän syttyy, kun innostavasta kokeilusta tulee mieluisa harrastus. Valmiit kutsupohjat löytyvät seurasydän-aineistoista elokuun alussa.

Syksy huipentuu yhteiseen Seurapaitapäivään tiistaina 29.9., jolloin kaikkia kannustetaan pukemaan töihin, kouluun ja menoihin oman seuran pelipaita, verkkarit tai fanipaita – tai muuten vaan sonnustautumaan seuran väreihin. Haastetaan nykyiset ja entiset jäsenet mukaan. Jaetaan kuvia sosiaalisessa mediassa tunnisteella #seurapaitapäivä #seurannimi #liityseuraan

Seurasydän -kampanjan aineistot käyttöön elokuun alussa
Olympiakomitea tarjoaa seurojen ja lajiliittojen käyttöön aineistoja, joita voi vapaasti hyödyntää. Mukana on sekä valmiita aineistoja että seuran omaan käyttöön muokattavia aineistoja. Kaikki uudet materiaalit ovat ladattavissa seurasydämen aineistopankista  elokuun alusta alkaen.

  •     Seurasydän-kehys valokuviin  
  •     Somekuvat seuraviesteillä  
  •     Seurasydän ja seurapaitapäivä-videot
  •     Instagram Stories -template seuroille  
  •     Instagram Stories -template harrastajille
  •     Olympiaedustajien Seurasydän-tarinat videoina
  •     Julkkisten #Seurasydän minidokumentit  Yle Areenassa

Olympiakomitea, lajiliitot, liikunnan aluejärjestöt ja urheiluseurat haluavat yhdessä liputtaa seuratoimintaa #seurasydän-kampanjan avulla. Seurasydän kuvastaa rakkautta omaa seuraa kohtaan ja kertoo siitä, mitä kaikkea hyvää seuran ihmiset ympärilleen luovat. Seurat eivät toimisi ilman ihmisiä, jotka ovat mukana täydellä sydämellään.​ Kampanja huipentuu #seurapaitapäivään tiistaina 29.9.2020.

Lisätietoja ja aineistot www.seurasydän.fi

Olet nyt

Etsi sivustolta