maanantai, 11 marraskuu 2019 17:44

10 faktaa Jääkiekkoliiton uudesta tulospalvelusta – Tutustu!

Jääkiekkoliiton tulospalvelu on uudistunut. Listasimme kymmenen tärkeää asiaa, jotka kannattaa huomioida. Voit tutustua tulospalveluun täällä!

1. Täysin uusi tulospalvelu
Uusi tulospalvelu on rakennettu alusta loppuun uudelleen. Rakenteellisissa perusratkaisuissa on huomioitu myös tulevien vuosien kehitystarpeet. Tulospalvelu on nyt myös aiempaa nopeampi.

2. Mobiilikäyttäjän tarpeisiin
Kaudella 2018-19 tulospalvelun käyttäjistä 78 % käytti palvelua mobiililaitteella tai tabletilla. Uusi tulospalvelu on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttäjän tarpeisiin.

3. Edistyneempi pelipäivähaku
Tulospalvelun etusivulla, sarjasivuilla sekä aluesivuilla voi nyt vaihtaa pelipäivää nuolia osoittamalla. Pelipäiviä voi hakea myös kalenterinäkymästä.

4. Nopeampi navigointi sarjasivuille "tykkäämällä"
Voit "tykätä" sarjasta osoittamalla sarjasivulla sydänsymbolia. Tykkäämiesi sarjojen listan löydät ylävalikosta. Tykkääminen nopeuttaa siirtymistä niiden sarjojen sivuille, joita aktiivisesti seuraat.

5. Joukkueiden logot
Tulospalvelua elävöittävät nyt joukkueiden logot. Osa logoista puuttuu vielä, mutta asiassa edetään yhteistyössä joukkueiden kanssa. Jos sinun joukkueesi logo puuttuu, voit lähettää sen osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

6. Pelaajakuvat kokoonpanoihin
Uusi tulospalvelu tuo pelaajien kasvokuvat mm. kokoonpanosivuille. Ensimmäisessä vaiheessa palvelusta löytyvät Mestiksen ja Naisten Liigan pelaajien kasvokuvat.

7. Pikalinkit verkkolähetyksiin
Jos sarja- tai maaottelusta on verkkolähetys Ruudussa tai Leijonat.fi:ssä, asiasta kerrotaan tulospalvelun etusivulla ja ottelun tulosseurannassa. Pelin päätyttyä löytyy linkki tallenteeseen.

8. Kuntopuntarit
Ottelun tulosseurantasivuilla listataan pelaavien joukkueiden menestys viimeisimmissä otteluissaan. Sarjasivuilla ovat kaikkien sarjassa pelaavien joukkueiden koko kauden kuntovertailut. Uudistus koskee sarjoja C-junioreista ylöspäin.

9. Lisää tilastosisältöjä ja -vertailuja
Uusi tulospalvelu hyödyntää tehokkaammin otteluissa tallennettavan tilastodatan. Tilastoihin on lisätty tietoja sekä esimerkiksi joukkueiden välisiä vertailuja. Uudistus koskee sarjoja C-junioreista ylöspäin.

10. Kerro kaverille
Tulospalveluun on lisätty sosiaalisen median jakonapit.

Jääkiekkoliiton tulospalvelu

Olet nyt

Etsi sivustolta