keskiviikko, 05 kesäkuu 2019 14:40

Suomi-kiekon kehityspäivät 2.-4.9.2019 - Ilmoittautuminen on päättynyt

Suomi-Kiekon kehityspäivien ilmoittautuminen on päättynyt ja tapahtuma on täynnä. Mahdollisten peruutuspaikkojen osalta ole yhteydessä Jääkiekkoliiton koulutuspäällikkö Jukka Lamminahoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Syksyn tullen järjestettävät Suomi-kiekon kehityspäivät kokoavat jälleen yhteen suomalaisen jääkiekkoväen kuuntelemaan ja keskustelamaan jääkiekon ajankohtaisista asioista. Kehityspäivillä käsitellään mm. seuraavia aiheita:

- Jääkiekon harrastaminen ja harrastamisen kehittäminen sekä uudenlaiset tavat harrastaa
- Erilaiset tavat rekrytoida harrastajia mukaan lajin pariin
- Parempaa peliä -hanke
- Valmennuskoulutuksen uudistustyö ja mentorointi
- Huippukiekko ja huippukiekon tukitoimet pelaajapolulla
- Tyttö- ja naiskiekon seuraavat askeleet

Kehityspäivillä kuullaan myös Ruotsin Jääkiekkoliiton puheenvuoro ja kaksipäivisen seminaarin aikana on mahdollista keskustella myös muista ajankohtaisista asioista. Lue lisää alla olevista linkeistä ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.5.!

Milloin? 2.-4.9.2019

Missä? Viking Mariella

Kenelle? Seurojen pj:t, tj:t, urheilutoimenjohtajat, valmennus- ja junioripäälliköt, urheiluakatemia- ja taitovalmentajat, tyttö- ja naiskiekkotoimijat, seurojen rekrytoinnista vastaavat, erotuomarikerhojen vastuuhenkilöt, seurojen erotuomarivastaavat sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Mitä? Teema & ohjelma löytyvät täältä

Ilmoittutuminen? Tämän linkin kautta 31.5.2019 mennessä

Olet nyt

Etsi sivustolta