maanantai, 16 elokuu 2021 14:49

Leijonat.tv näyttää ottelut

Kaudesta 2021-22 alkaen Ruudussa tähän asti näkyneet sarjat (pl. miesten Mestis) siirtyvät kaudella 2021-22 katsottavaksi palvelussa nimeltä Leijonat.tv (verkko + sovellus): Naisten Liiga, miesten Suomi-sarja, U20 SM-sarja ja Mestis sekä U18 ja U16 SM-sarjat jo kauden alusta alkaen.

Huom. Suomen Cup ei tänä vuonna näy Leijonat.tv:n kautta, koska sarja on alkanut jo ennen kamerajärjestelmän käyttöönottoa.

Yllä luetelluissa sarjoissa pelaavien joukkueiden pelit tuleekin ensisijaisesti sijoittaa pelattavaksi automaattikameroin varustetuissa kaukaloissa, muiden kaukaloiden käytöstä edellytetään toistaiseksi konsultaatiota Jääkiekkoliiton kilpailuosaston kanssa.

Myös kaikki muut automaattikameroin varustetuissa kaukaloissa pelattavat Jääkiekkoliiton sarjaottelut näkyvät  Leijonat.tv-palvelussa siitä alkaen, kun palvelu on toimintakunnossa. Tästä eteenpäin ko. kaukaloiden sarjaotteluita ei voi näyttää muissa kanavissa.

Leijonat.tv näyttää ottelut suorana, ja sisältää arkiston, jonka kautta jo pelattuja pelejä voi katsoa myös jälkikäteen.

Joukkue voi kuvata sarjapelit omiin valmennuksellisiin tarkoituksiinsa omalla kameralla, muttei esittää julkisesti.

Mistä Leijonat.tv löytyy?

  • Verkosta selaimella osoitteesta www.leijonat.tv
  • IOS- ja Android-laitteille tarkoitetut sovellukset (Leijonat.tv) tulevat ladattavaksi sovelluskauppoihin marraskuun aikana